2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین لطفا😭😭شوهرم توهم زده

| مشاهده متن کامل بحث + 262 بازدید | 22 پست
فکر کنم شراب میخوره شوهرم قدیم میخورد اینجوری میشد البته فکر کنم

کلا اهل شراب هست ولی بخوره بهم میگه وقتیم میخوره اصلا گیج نمیشه ولی فک کنم چون جوز بایان مثل شراب خیلیی طبعش گرمه اینجوریش کرده

همیشه بهترین چیزها در زندگی زمان بره دوسته من🌱

عوارض مصرف زیاد جوزبایان

توهم

این ماده حاوی موادی است که مصرف زیاد آن موجب بروز توهم و سرگیجه و از بین رفتن هماهنگی عضلات می شود.

مسمومیت

مسمومیت با جوز هندی دارای علائمی از قبیل تپش قلب، حالت تهوع، پریشانی و استفراغ است.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

جوز خودش توهم زا هست ایجاد روان پریشی می‌کنه فک کنم بهتره بهش مرتب آب بدی تا بشوره ببره قرصی چیزی ند ...

ممنون از راهنماییت گلم

معتاد نیست؟ اینجوری گفتی حس کردم‌چیزی مصرف کرده که توهم زده ترسیدم بهو گاو‌گوسفند نبینه شمارو بلا بی ...

نه عزیزم اصلا اهل موادو اینا نیس جوز هندی چون خیلی طبعش گرمه طبق تحقیقاتی که کردم الان باعث توهم زدگی و روان پریشی میشه 

عوارض مصرف زیاد جوزبایانتوهماین ماده حاوی موادی است که مصرف زیاد آن موجب بروز توهم و سرگیجه و از بین ...

ممنونم