2777
2789
یه فرصت دوباره بهش بده اصلا گارد نگیر سعی کن‌نرمش به خرج بدی بلکه از رفتارهاش دست کشیده باشه

نه هیچ فرقی نکرده هیچی بدتر هم شده 

تاپیک هامو بخونی میفهمی

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نمیدونم چی بگم فقط به هیچ عنوان بچه‌دار نشو

از مشاورم کمک بگیر شاید موثر بود

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️

عزیزم شما اگه ی وسیله رو تعمیر کنی کمتر برات خرج برمیداره یا تعویض کنی؟؟؟رابطه هم همینه شما حتی اگه ازش طلاق بگیری باید هزینه های هنگفتی بدی تا دوباره ی زندگی نو بسازی پس سعی کن همینجا رابطتت رو اوکی کنی

من اصلا تا جای ممکن نمیزارم بهم دیت بزنه

عزیزم دختر خاله منم با شوهرش مشکل داشت هی بقیه تو گوشش خوندن بچه بیار بچه بیار درست میشه درست میشه تا بالاخره بعد از ۵ سال یه بچه اورد 

فک کنم دخترش یک ساله بود طلاق گرفت از شوهرش..

الان خودشو دخترش خوشحال و خوشبختن ولی خب به حرف دیگران گوش نکن خودت بهتر از همه به وضع زندگیت اگاهی♡

آره یعنی همه میگن بچه بیاریین ولی من حتی نمیتونم تصور کنم بچه این تو شکمم باشه

هیچوقت تاجایی ک میتونم نمیگم طلاق

الانم میگم برو مشاور باهم برید شاید بهتر شد یا حل شد جبران کرد و دوباره مثل قبل شدید ولی اگ نتیجه نداد جدا بشید اینطوری هم خودت داری عذاب میکشی هم اون

خدایا هیچ کسی رو با عزیزانش امتحان نکن
از اول حسی بهش نداشتب؟

نه کم کم با رفتارهای اون اینطور شدم 

البته متوجه تغییر احساسات خودم نبودم یهو به خودم اومدم دیدم ذره ای حس عشق و... نسبت به اون تو وجودم نمونده