2777
2789
عنوان

هرشب قبل خواب دودقیقه با امام زمان حضرت عشق حرف بزنید🥰😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 200 بازدید | 29 پست
بیا تاپیکم

چه تاپیک قشنگی  ان شاالله  زندگیتون پراز نورخدایی بشه و سعادتمند و خوشبخت باشید 😍

🌸من به قدرت خدا ایمان دارم😍😍😍قدرت خدا مافوق قدرت هاست 🌼🌼پس هیچ وقت ناامید نمی شوم و به رحمتش امیدوارم🌼🌼🌾🌼

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چه تاپیک قشنگی ان شاالله زندگیتون پراز نورخدایی بشه و سعادتمند و خوشبخت باشید 😍

سلامت باشین همچنین

ابجیای قشنگم همتونو دوس دارم و براتون ارزوی موفقیت میکنم لبخند کنج لباتون باسه از چشم بد ب دور باشید

میشه برای سلامتی پسرم دعا کنید ؟! خیلی محتاج دعاهاتونم

ان شاالله حضرت مهدی  دعاگوتون باشند  

ان شاالله  گل پسر تون سلامت باشند

🌸من به قدرت خدا ایمان دارم😍😍😍قدرت خدا مافوق قدرت هاست 🌼🌼پس هیچ وقت ناامید نمی شوم و به رحمتش امیدوارم🌼🌼🌾🌼
دعا کنید حال پسر خوب شه😞

ان شاالله حضرت مهدی دعاگوتون باشند 

یه کانال دارم یه عضو داره اونم خودم اسم کانال گذاشتم بابا مهدی همه حرفا دردودلامو اونجا مینویسم الان عنوان شما رو دیدم رفتم یه دل سیر با امام زمانم حرف زدم

دوستان عمل prkانجام دادم یه مدت نمیتونم بیام سایت غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست
یه کانال دارم یه عضو داره اونم خودم اسم کانال گذاشتم بابا مهدی همه حرفا دردودلامو اونجا مینویسم الان ...

خیلی کار خوشگلیه منم دوست دارم این کارو بکنم ممنونم از ایده قشنگت

الهی که زودتر خدا ظهور امام زمان رو برسونههه🥺🤲🏻و جز یاران آن حضرت باشیم😍🥰الهی آمین💚

الهی آمین

الهی که زودتر خدا ظهور امام زمان رو برسونههه🥺🤲🏻و جز یاران آن حضرت باشیم😍🥰الهی آمین💚

ان شاالله 😍😍

مرسی عزیزم بابت تاپیک خوبت🌱 و انرژی مثبت👌🏻التماس دعا مهربون:))

قربون محبتت  خودت میدونی تموم این خوبی  هاو انرژی مثبت  متعلق به نام و یاد حضرت  عشق  هست خیلی ماهه 😍😍🤍

ان شاالله یارش باشیم

قربون محبتت خودت میدونی تموم این خوبی هاو انرژی مثبت متعلق به نام و یاد حضرت عشق هست خیلی ماهه ...

ان شاء الله 😍🕊💚🌱🤲🏻

مرسییی عزیزم

الهی که بهترینها براتون رقم بخوره :)

ان شاء الله 😍🕊💚🌱🤲🏻مرسییی عزیزمالهی که بهترینها براتون رقم بخوره :)

💚💚💚😍