2777
2789
عنوان

میخواستم سریچیزالکی باهمکلاسیم دعوابگیرم 🙁

| مشاهده متن کامل بحث + 196 بازدید | 39 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

همینجوری رندوم تگ میکنی؟

نه.. من فقط کسیو نداشتم که دررابطه بامشکلم مشورت کنم

به راهنماییتون احتیاج داشتم.. فقط همین

Cold 𝖺𝗇𝖽 In𝗍𝗋𝗈𝗏𝖾𝗋𝗍 𝖡𝗈𝗋𝗇 𝗈𝖿 𝖽𝖺𝗋𝗄𝗇𝖾𝗌𝗌

مقصر نیستی ولی خیلی کمکش کردی و لطف کردی هوا برش داشنهدیگه خودتو زیاد باهاشون قاطی نکن

ارهه حق باشماسستت اخه میدونین بین منو اون سوءتفاهم پیش اومد.. بعدبرگشت گفتش که ماهمکلاسی هستیمو (یعنی من دوستت نیستم) من نمیدونم توچه فکری درموردم میکنی این حرفا

ارهه حق باشماسستت اخه میدونین بین منو اون سوءتفاهم پیش اومد.. بعدبرگشت گفتش که ماهمکلاسی هستیمو (یعن ...

بهش میگفتی فکر کردم ادمی و لیاقت داری نمیدونستم از لطف زیاد هار میشی

دیگه محل سگ بهش ننداز مدرسه تق و لقه دو سه ماهش مونده یه جوری بگذرون ولی خودتو باهاش قاطی نکن

🤍.
بهش میگفتی فکر کردم ادمی و لیاقت داری نمیدونستم از لطف زیاد هار میشیدیگه محل سگ بهش ننداز مدرسه تق و ...

اخه من فقط درموردش ویژگیای خوبی نوشتمو میگفتم اون دوست دارم بهترین دوستم بشه و این حرفا

من مقصرنیستم که چرا کناربکشم؟

اخه من فقط درموردش ویژگیای خوبی نوشتمو میگفتم اون دوست دارم بهترین دوستم بشه و این حرفامن مقصرنیستم ...

منظورم این نیست که مقصری ولی معلومه جنبه محبت نداره که پشتت اونطور حرف زده

همچین ادمی به درد دوستی نمیخوره و ممکنه برات دردسر درست کنه بخاطر همین میگم خودتو باهاش قاطی نکن

🤍.
منظورم این نیست که مقصری ولی معلومه جنبه محبت نداره که پشتت اونطور حرف زدههمچین ادمی به درد دوستی نم ...

نمیدونم من چیزی نگفتم چون میخاستم اون دوست صمیمیم بشه فقط.. الانم کاری بهم نداریم حرفم نمیزنم باهاش فق بعضی وقتا نگاه میکنه یا من کمکش میکنم چیزی لازم داشته، یکم نظر میدم درمورد حرفاش