2777
2789

امروز حمام شستم با جوهر نمک

اول جوهر نمک ریختم بعد با جارو کشیدم بهش

بعدش فقط با دوش اب گرفتم ... دیگه همزمان جارو نکشیدم

بعدشم خودم رفتم حموم

بعد الان که حمام خشک شده اومدم دیدم همه زمین تیکه تیکه سفید شده انگار که جوهر نمکا چسبیده بهش و اصلا پاک نشده بوده

ممکنه موقعی که داشتم حمام میکردم همش پاشیده باشه بهم؟؟😭😭😭😭😭😭 خیلی نگرانم

من قبلا با سیف میشستم اینطوری و چیزی‌ نمیموند 

بعد حمام و دستشویی یکیه،پشت کاسه توالت هم ریختم و اونجا هم یکم سفید شده بود ... ممکنه وقتی دستشویی رفتم از اون پشت جوهرنمک پاشیده باشه بهم؟؟😩😭😭😭

کلا جوهر نمک مستقیم به کاشی بریزی سفید میشه چون جرم گیری می‌کنه اون پاک شده فقط مثل سفید کننده عمل کرده

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کلا جوهر نمک مستقیم به کاشی بریزی سفید میشه چون جرم گیری می‌کنه اون پاک شده فقط مثل سفید کننده عمل ک ...

اخه قبلا چندبار شستم با حوهر نمک اینطوری‌ نشده بود

میترسم مونده باشه و میگم نکنه باید همزمان جارو میکشیدم که پاک شه😭😭

اخه قبلا چندبار شستم با حوهر نمک اینطوری‌ نشده بودمیترسم مونده باشه و میگم نکنه باید همزمان جارو میک ...

نه بابا دو سه روز دیگه آب بریزی دوباره مثل سابق میشه 

وقتی زمین خشک باشه بریزی زمین لک میشه

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .
نه بابا دو سه روز دیگه آب بریزی دوباره مثل سابق میشه وقتی زمین خشک باشه بریزی زمین لک میشه

اخه الان با جارو کشیدم دوباره انگار پاک شد,البته خشک نشده هنوز باز نمیدونم قراره سفید شه یا نه

زمین خیس کرده بودم قبلش ولی نمیدونم چرا اینطوری شد

هیچ وقت در فضای بسته از جوهر نمک استفاده نکن ..حتما فضا باز باشه یا تهویه باشه

پنجره داشت حمام باز کرده بودم

حالا من نگران گازش نیستم و بویی هم حس نکردم فقط نگران اینم که از کاشی پاک نشده باشه و موقع حمام پاشیده شده باشه به خودم