2777
2789
عنوان

چرا این دعوا تموم نمیشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1148 بازدید | 40 پست

لج در نیار ، به کتک زدن عادتش دادی، جلو بچه می زنه؟ روابطو مدیریت کن ، به دختر برادر هم حساس شدی اهمیت نده ، مردی که دست رو زنش بلند میکنه هوش هیجانیش خیلی پایینه انگولکش نکن ، یه مدت بیخیال باش اون بزنه شما چنگ بندازی دختر فامیل ادب میشه؟

در دل هر سیبی دانه ها محدودند در دل هر دانه سیبها نامحدود ،روزگاریست عجیب دانه باشیم نه سیب                                           طرف عینک نمیزد که نگن عینکیه جلوی پاشو ندید و خورد زمین از فردا بهش گفتن چلاق .... واسه ی خودتون زندگی کنین 🌱🌱🌱

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تو فکر میکنی سر همین دختره هی کتک بخوری مهم نیست چون بالاخره جوابشو دادی و دختره رو سر جاش نشوندی ولی این موضوع تبعات زیادی داره شاید الان فقط بخاطر این موضوع کتک کاری کنید ولی وقتی براش عادی بشه بعدا سر یه خرید کردن یه دور و زود اومدن خلاصه که هرچی که باب میل شوهرت نباشه دستش روت بلند میشه