2777
2789
عنوان

چرا این دعوا تموم نمیشه

1148 بازدید | 40 پست

شنبه سر اینکه دختر جاری با ۲۶سال سن گوشی شوهرمو می گشت گالری و حتی سطل زباله رو و بار هزارم هم بود گفتم گوشی شهصیه 

بعد رفتن اونا شوهرم تو خونه پدرش شست منو پهن کرد که به تو چه ربط داره گوشی من ه دختر برادمه فلانه 

در صورتی که همیشه اینکار و می کنه 

پارسال هم کرد من کای فیلم تو استخر ویلا داشتم دید 

منم به شوهرم تذکر داده بودم ولی لال شده بود 

منم اونجا گفتم بلکه دختر گنده متوجه نیست باید یاد داد 

اینم بگم غقط با شوهرم می حرفه با من و بچه م نه 

فقط هم یه سلام میده 

اون شب اومدیم خونه کتک کاری شد شوهرمزد تو سرم 

جالبه که شوهرم کفت از جاری خجالت بکش 🤪🙄

منم گفتم جرا اون تربیت نادرست کرده من خجالت بکشم 

حالا من چند شب نرفتم ولی دخترم گریه کرد رفتم خونه پدرشوهرم اونا هم طبق معمول بودن 

رفتم دست دادم با همه 

این دختره روشو کرد اینطرف دست هم نداد شوهرم هم دید ولی لال بود 

بعد چند ساعت که ضایع شده بودم خیلی تو دلم قول دادم که حتما جوابشو بدم حتی به قیمت کتک خوردن 

بعد شام این دختره باز گفت عمو ریشتو اینطور بزن مو هاتو بد زدی 

شوهرم هم مول همیشه لال گفت باشه 

منم گفتم فلانی یعنی دختره من اینطور دوست دارم بزنه شما ایده تو نگه دار برای همسر اینده ت 

اونم گفت عه پاشد رفت شوهرم هم عصبی بهم چشم غره می رفت با دستش دستمو فشار میداد می گفت خونه نشونت میدم دهنشو کج می کرد 

اونا زود تر رفتن ما هم رفتیم تو ماشین زد تو گوشم 

که احترام برادرم زن برادرم واجب ه 

منم گفتم هر کسی که تربیت نادرست میده به بچه احترام نداره 

اثنم زد تو سر و صورتم گوشوارم کند گوشم پاره شد منم اومدیم خونه منم سر و صورتشو چنگ زدم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ببین عزیزم رفت امدتو قطع کن انقد لج نکن بخدا حال ما کاربرا هم گرفته میشه هر سری براتون ناراحت میشیم کاش می‌شد شوهرتو بگیریم بزنیم بعدشم داداش و جاری تو و اون دختره متولد ۷۷ رو😂

ببین عزیزم رفت امدتو قطع کن انقد لج نکن بخدا حال ما کاربرا هم گرفته میشه هر سری براتون ناراحت میشیم ...

دخترم و شوهرم نمیذاره قطع رابطه بشه 

منم قول دادم به خودم کتک هم بخورم جوابشو میدم 

دخترم و شوهرم نمیذاره قطع رابطه بشه منم قول دادم به خودم کتک هم بخورم جوابشو میدم

چرا دخترت نمیبینه مادرش اذیته؟! چند سالشه ؟! باهاش حرف بزن اصلا خودتو بزن ب غش و مریضی ولی اونجا نرو !!! بخاطر سلامت روان خودت الباقیش بماند