2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فکر نکنم بشه خسیس بهش گفت

عصبی و پرخاشگره و دست بزن داره

حال روحیم در این مورد چجوریه؟ بد

گاهی سعی می‌کنم فراموش کنم از اول شروع کنم ولی خب باز یه جا همون رفتارها رو نشون میده و همه چی دوباره بهم یادآوری میشه🚶‍♀️

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

من پدرم اصلا بد نیست خیلی هم به فکر و دلسوز خداروشکر 

اما چون دختر اول بودم اشتاهات رفتاری باهام داشتن که آسیب رسوند متاسفانه و به سمت افسردگی برد منو

واقعا هم دلم نمیاد مقصر بدونمش چون همیشه از خودش زده که من هرچی بخوام در اختیارم باشه خیلی هم دوستم داره

ولی خب درحال حاضر از نظر روحی مشکلاتی دارم که آزارم می ده.

تنها کاری که از دستم برمیاد اینه که خودم پیگیرش باشم و ذره ذره رفعش کنم.امید دارم که این اتفاق برام میفته

منم حالم بدهناراحتم هعی

امیدوارم هرچه زودتر همه چی واست قشنگ بشه🌱

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
من پدرم اصلا بد نیست خیلی هم به فکر و دلسوز خداروشکر اما چون دختر اول بودم اشتاهات رفتاری باهام داشت ...

پدر من تا حالا هیچ تلاشی واسم نکرده بجز اب و نون دادن ب من 

هیچی واسم نخریدهه بجز سالی یکبار لباس عید

همیشه از وجودش شرمندم 

باعث خاری من شد

مامان مظلوممو خیلی کتک زده تا حالا از ۲۰ سال پیش تا الان

کار هم نمیکنه معتاد و تریاکیه

خسیس بد اخلاق تا حالا بوسمون نکرده 😐😐😐هیچ حسی بهش ندارم هیچی واقعا انگار یه غریبه ست حتی عروسیمم ...

ههی 

واقعا من بود نبودش چ مادی چ معنوی هیچ فرقی نداره

کاش میمرد

پدر من تا حالا هیچ تلاشی واسم نکرده بجز اب و نون دادن ب من هیچی واسم نخریدهه بجز سالی یکبار لباس عید ...

عزیزم

تصورش هم برام سخته

خدایی داریم 

به خودش پناه ببر

پناه اول و آخر هممون باید همون بالایی باشه💔❤️‍🩹