2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اوکی دیدم اگه بتونی کلا بهش دس نزنی تا یکدست شه خوبه .بعدم یه پروتیین تراپی کنی خیلی شیک میشه

یا برو یه ارایشگاه مطمئن گوش تا گوش موهاتو یخی کن . اینجوری کلا با جلوی موهات یکدست میشه. 

اینجوری لازم نیس مدام کاسه رنگ دستت باشه

خب اینم که با اون عکسی که اول دادم فرقی نداره رنگش.که گفتی به سفیدا میاد

وضع موهات جوری نیس ک بفکر رنگ پوستت باشیم. الان الویت اون موهاته. نمیشه مدام رنگ کنی درصد سفیدیات زیاده . اگه گوش تا گوش رو لایت پر دربیاری خوب میشه . با کلاه مش هم میشه.

پس با این اوصاف همون عکس اول خوبه برام؟

اره اون خوبه . تنها راحت همینه . حالا رنگ پوستم ارایش میکنی دیگه. کلا مش رو باید ارایش داشته باشی. فقط ب ارایشگرت بگو ک موهات نسوزه . چون پایه موتوباید بالا بگیره. 

اره اون خوبه . تنها راحت همینه . حالا رنگ پوستم ارایش میکنی دیگه. کلا مش رو باید ارایش داشته باشی. ف ...

قبلا با آرایشگر صحبت کردم و یه مدل با موی سفید داشت رفتم کارشو دیدم

قشنگ دراورد فقط رنگی که برا اون زد یکم زردی داشت و زرد کمرنگ کمرنگ شد موهاش

من بین سفید و زرد موندم چی کنم کلا بگم به جلو سرم دست نزنه فقط حالت چتری کوتاه کنه

یا بگم دکلره کنه که در اون صورت یکم تناژ زرد میگیره

موندم سفید بیشتر به رنگ پوستم میاد یا زرد کمرنگ

قبلا با آرایشگر صحبت کردم و یه مدل با موی سفید داشت رفتم کارشو دیدمقشنگ دراورد فقط رنگی که برا اون ز ...

اگه برات مهم نباشه شما هرسه هفته یبار کل موهتتو خودت رنگ کنی خیلی بهتراز دکلرس. رنگ بدون امونیاک بخر . هیچ آسیبیم نمیزنه.