2777
2789
عنوان

با شوهر سگ چیکار میکنین

| مشاهده متن کامل بحث + 505 بازدید | 66 پست

پوزبند

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهش پیشنهاد میدم سکوت کنه یا بره بخوابه 

اگرم اینکار جواب نداد از چند ساعتی فاصله میگیرم تا خستگیش در بره 

فک کنم شوهرتون خسته شده بوده دست خودش نبوده

خدایا شکرت بابت همه چی    برا سلامتی نی نی م دعا کن 🤰🏼  

بستگی داره چه سگی باشه بعضی سگها واقعا وحشین خب اگر منم داد بزنم میزنیم هم و جرواجر میکنیم و راه غلطیه

بعضی سگها هستن فقط هارت و پورتن و الکی صدا میبرن بالا اگر این باشه داد میزنم تا بفهمه من اون ادم نیستم که تو سری خور باشم

در هر صورت رفتارش ادامه پیدا کنه فکر اساسی میکنم شاید جدا شدن

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

بگو چخه چخه روز مرد قلاده بخر

🫣😅

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 

بیخیالش میشم و با این اخلاقش کنار میام و به چشم یه بیمار روانی نگاهش میکنم ...میدونم که این رفتار تو ذاتشه و تغییر هم نمیکنه پس سعی میکنم زیر سبیلی رد کنم بره ، ده بار بیخیال میشم یه بار پاچش را میگیرم که بفهمه بلدم جیغ و شیون را ولی دلم نمیخواد روحم اذیت شه.

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

اهمیت نده 

بزار اونقدر داد بزنه خسته بشه

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 

بچها میشه کاربری ترکیده قبلی و برگردوند؟ 

خود را ضعیف و کم ندان، تنها در این عالم ندان تو شاهکار خالقی، تحقیر را باور نکن بر روی بوم زندگی هر چیز می خواهی بکش زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکن تصویر اگر زیبا نبود، نقاش خوبی نیستی از نو دوباره رسم کن، تصویر را باور نکن خالق تو را شاد آفرید آزاد، آزاد آفرید پرواز کن تا آرزو، زنجیر را باور نکن

بستگی داره چه سگی باشه بعضی سگها واقعا وحشین خب اگر منم داد بزنم میزنیم هم و جرواجر میکنیم و راه غلط ...

خدایا منو ببخش 😅

من خودمم شوهرم یهو بی دلیل داد میزنه بستگی داره دادش چجوری باشه ها

داد الکی باشه بهونه گیری طوری

یهو میگم توفقط داد بزن جذاب میشی و چرت و پرت میگم یهو میخنده و تمام

اگه دادش بد باشه قهرمیکنم بعد پنج مین میگم خجالت نکشیدی به زنت به شریک غم و شادی هات به کسی که ازبین این همه ادم عاشقته اینطوری گفتی از دلم دربیار تا غمباد نکردم

از بس اینکارو کردم واسه اینکه دوساعت ناز نکشه دیگه داد نمیزنه😅😅😅

ازش میپرسم چیزی داره اذیتش میکنه که من نمیدونم؟ مثلا مشکل کاری و...که یهو باعث میشه بهم بریزه

اینم پرسیدم. بدتر قاطی کرده. اونقدر اون موضوع رو بزرگ می‌کنه که خودمم باورم میشه که خطای بزرگی کردم(مثلالیوان رو اشتباهی گذاشتم اینور)

من خودمم شوهرم یهو بی دلیل داد میزنه بستگی داره دادش چجوری باشه هاداد الکی باشه بهونه گیری طورییهو م ...

من قهر کردم، بدتر داد زد که الان چرا مثلا قهری؟گفتم هیچی. بدتر داد زد. دلیل ناراحتیمو بهش گفتم، بدتر داد زد. گفتم تو ناراحتم کردی ولی از کرده خودت پشیمون نیستی که هیچ، یه ذره هم منو محکوم میکنی. می‌گفت محکومیت دیگه اونو چرا گذاشتی اونجا. میگم باید داد بزنی؟ اخرشم فحش داد رفت خوابید.😐🤷🏻‍♀️