2777
2789

اصلا تو شوکم شوهرم سر یه دعوا الکی که مقصر صدش خودش بود یه قیامتی به پا کرد و گفت دیگه خونه نمیام دوروزه نیامده .

بهش شک ندارم اصلا ولی یه چی بگید دوم بیارم پیگیرش نشم.وگرنه از این آدمای که کار یاد میگیره

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خیانت تو اوج اعتماد اتفاق میافته متاسفانه سر خود منم اومده

یه مادر داری که نفس میکشه؟؟ خوشبختی و خودت بی خبری حسودیم میشه🥲 به همههههه ی اونایی که مامان دارن و تو بغلش🫂 اروم میشن..🥲. مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

دو حالت وجود داره

1 پای کسی درمیونه و دعوا رو بهونه کرده شماهم ساده نباش

2 شما فکر میکنی مقصر خودش بوده شاید این بهونه بوده و ممکنه از دست شما خسته شده باشه

منظوری ندارم ولی خیلیا هستن زن و مرد هم نداره به شدت مقصرن به شدت رومخن ولی خودشون همیشه انکار میکنن

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

دلیل دعواتون چیبود

بخدا خیلی مسخره رفته بودم حرم ساعت ۲وبیست دقیقه رسیدم خونه همیشه ۲ونیم میاد خونه وقتی اومد غذا آماده بود فقط مامانم که طبقه بالا خونه مون میشینه برنجو گفتم آماده کنه که دیر میرسم وقت نمیشه برنج بپزم وقتی اومد گفت چرا صبح زود نرفتی منم گفتم چون بچه سرما میخورد گفت صبح زود پا می‌شدی برنجو میپختی غلط کردی رفتی و.....کلی داد زد خودشو زد و...منم جوابشو میدادما بعد یهو رفت و گفت دیگه نمیام.جهنم نیاد اصلا بره کلا نیاد ولی دست خودم نیست احمقم

عزیزم بیخیال شو اصلا پیگیرش نباش چون خودتو کوچیک میکنی با این کار میدونم نمیشه وای سعی کن پیگیر نباشی

خودتو مشغول کن خونه بودنی انگار قرار بود شام ناهار درست کنی کارات چند برابر بشه دیگ ول کن تلوزیون ببین برو نت به مادرت یا خواهر داشته باشی زنگ بزن بیان پیشت تنها نمون 

اون خودش بر میگرده ببینه محل نمیدی

کجا میخواد باشه حتما خونه مامانشه دیگ

دو حالت وجود داره1 پای کسی درمیونه و دعوا رو بهونه کرده شماهم ساده نباش2 شما فکر میکنی مقصر خودش بود ...

اینو قبول دارم ولی به همون امام رضا ع من تقصیری نداشتم خیلی بهم گیر میده همش میگه باید ۷صبح از خواب پاشی

بخدا خیلی مسخره رفته بودم حرم ساعت ۲وبیست دقیقه رسیدم خونه همیشه ۲ونیم میاد خونه وقتی اومد غذا آماده ...

اخه این چیزی نیست ک بره سرش دو روز نیاد دلش از یه جا دیگ پره سر تو خالی میکنه بیشعور 

بهش اعتماد داری ک وای کسی دیگ وسط نباشه؟

عزیزم بیخیال شو اصلا پیگیرش نباش چون خودتو کوچیک میکنی با این کار میدونم نمیشه وای سعی کن پیگیر نباش ...

اره حتما اونجاست ولی واقعا دست خودم نیست میدونم تقصیر کاره ولی احمقم میدونم ازش متنفرم واز چشمم افتاده ولی...

اینو قبول دارم ولی به همون امام رضا ع من تقصیری نداشتم خیلی بهم گیر میده همش میگه باید ۷صبح از خواب ...

چرا این و میگه

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

اخه این چیزی نیست ک بره سرش دو روز نیاد دلش از یه جا دیگ پره سر تو خالی میکنه بیشعور بهش اعتماد داری ...

من واقعا تو شوکم همیشه مثل سگ پاچمو میگیره و بد اخلاقه ولی ایندفعه بیخودی گیر داد بهم آنقدر زد تو سرش تمام پیشونیش خون مرده شد

اینو قبول دارم ولی به همون امام رضا ع من تقصیری نداشتم خیلی بهم گیر میده همش میگه باید ۷صبح از خواب ...

اخه به اون چه؟؟ دوست داری دیر پا بشی به اون چ ربطی داره 

وظیفه تو اینه شام ناهارشو اماده کنی سر وقت کوفت کنه  زندگی شخصیت به اون چه چرا اینقد میدان دادی بهش