2777
2789
عنوان

بعد ده سال زندگی خونه رو ترک کرد رفت

| مشاهده متن کامل بحث + 283 بازدید | 38 پست
اره حتما اونجاست ولی واقعا دست خودم نیست میدونم تقصیر کاره ولی احمقم میدونم ازش متنفرم واز چشمم افتا ...

میفهمم درکت میکنم ولی حرص میخورم چون منم مثل توام 

چرا ماها اینقد ذلیلیم

تروخدا جو خونتونو عوض کن رو بچه خیلی تاثیر داره

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

میفهمم درکت میکنم ولی حرص میخورم چون منم مثل توام چرا ماها اینقد ذلیلیمتروخدا جو خونتونو عوض کن رو ب ...

الهی بمیرم براش داغون شد بچه م آنقدر ترسید یعنی اربده میزد به مرگ خودم گوشم داشت پاره میشد مامانم دو طبقه بالای ماست میگه ترسیدم

الهی بمیرم براش داغون شد بچه م آنقدر ترسید یعنی اربده میزد به مرگ خودم گوشم داشت پاره میشد مامانم دو ...

الهی عزیزم

بخدا خیلی ناراحت شدم برات منم زندگیم مثل توعه ناراحت نباش

خودت برا بچه ات هم پدری کن هم مادری نذار روش تاثیر بذاره 

اینطور ادم یا باید بره روان شناسی مشاور خانواده ای چیزی با کمک هم درست شه

یا باید کاری به کار احمقش نداشته باشی خفه خون بگیره

مگه میاد؟؟؟؟..

بتونی راضی کنی ببریش خیلی خوب میشه به زبون بگیرش یروز ک خوب وقتشه رامش کن ببر 

اونجا پرونده باز شه براش به نفعته خدایی نکرده بعدا خواستی جدا شی بخاطر پروندش بچه بردار برا خودت

اخه به اون چه؟؟ دوست داری دیر پا بشی به اون چ ربطی داره وظیفه تو اینه شام ناهارشو اماده کنی سر وقت ک ...

دقیقا همینه من آشپزیم بیسته بیسته خونه م همیشه مرتبه ولی بیکاره عجیب سادیسم داره دوست داره هیچ کس آرامش نداشته باشن همه باید عذاب بکشن هرکس راحت باشه بهش میگه کوون گشاد