2777
2789
آخی . خدا حفظشون کنه .چون حالت تهوع شدید داشتم و هنوزم دارم فکر میکردم دختره .ولی پسر بود .دیگه علای ...

مرسی عزیزم همچنین نی نی گل شما رو.

منم برعکس بقیه حاملگیام حالت تهوع اوایل زیاد داشتم ولی بالا نمیاوردم و ب شوری و ترشیجات هم علاقه دارم.

ان شاءالله هرچی هست سالم باشه فقط 

بله درستهمن بچه بزرگم شیشه هم نگرفت حتی ولی ب کوچیکه شیشه دادم ولی پستونک ن

منم بچه اولم نه شیشه نه پستونک هیچ کدوم نگرفت بچه دومم هم از ۴ ماهگی دیگه شیر خودم نخورد شیر خشک دادم شیشه را گرفت پستونک نگرفت سومی هم تا دوماهگی شیشه گرفت دیگه نگرفت پستونک هم نگرفت الان فقط آب بخواد بخوره شیشه میگیره 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم بچه اولم نه شیشه نه پستونک هیچ کدوم نگرفت بچه دومم هم از ۴ ماهگی دیگه شیر خودم نخورد شیر خشک داد ...

من میخام ب سومی از همون اول شیرخشک هم بدم چون دندونام جنس خوبی ندارن، ان شاءالله ک بگیره فقط

مرسی عزیزم همچنین نی نی گل شما رو.منم برعکس بقیه حاملگیام حالت تهوع اوایل زیاد داشتم ولی بالا نمیاور ...

واقعا دختر و پسر بودن بچه فرق نداره . هردو عزیز دل هستن . سالم بودن مهمه . چون مثه من ترشی و شوری دوس داری حدس من اینه نی نی شما هم پسر باشه .

من میخام ب سومی از همون اول شیرخشک هم بدم چون دندونام جنس خوبی ندارن، ان شاءالله ک بگیره فقط

انشاالله که بگیره منم خیلی تلاش کردم سومی شیر خشک هم بخوره از همون اول بهش دادم  چون وزنش کم بود ولی خیلی زرنگ بود اون وپس میزد شیر خودم میخورد😅

انشاالله که بگیره منم خیلی تلاش کردم سومی شیر خشک هم بخوره از همون اول بهش دادم چون وزنش کم بود ولی ...

بچه اول منم هر کار کردم شیشه نگرفت، برعکس شیرمم کم بود بچه هم مدام از گشنگی گریه میکرد، تا ۶ ماهگی ک بهش غذا دادم دهنم سرویس شد

بچه اول منم هر کار کردم شیشه نگرفت، برعکس شیرمم کم بود بچه هم مدام از گشنگی گریه میکرد، تا ۶ ماهگی ک ...

خیلی سخته منم الان شیرم کمه بچه ام دیگه ۱۰ ماهش هست غذا جدا هم درست میکنم ولی دائم هجوم مباره برا غذا سفره 

بستگی به خودت داره ما رسم سیمسونی با دختر  بچه اول ، زیاد هم می گیرن دختر عموم ۳۵۰میلیون شده بود ،همه چی خریده بود تخت ،کمد ،گهواره ، ماشین بزرگ هم موتور ، اسباب بازی های خارجی ،لباس فقط پسرانه گرفته بود همه چی مارک ، لوازم بهداشتی درجه یک اگه سیمسونی با پدر دختر نباشه می تونید کم کم لباس یا هر جی نیاز داشته باشه بخرید