2777
2789
عنوان

یه بیماری دارم که دیوونم میکنه

93 بازدید | 8 پست

یهو میاد تو سرم دندونایی که عصب کشی کردی نیاز به عصب کشی نداشت و سالم بودن و دکتر الکی دندونتو کشت

بعدم استرس میگیرم گریه میکنم

چه جوری خودمو قانع کنم که دندونم واقعا نیاز به عصب کشی داشته🥲

احسنت
به این فکر کن حتی اگه کشیده بودی میشد ایمپلنت کرد و اخرش دندون هرجوری باشه درمان میشه

دقیقا خواهرم همین حرفو میزنه بهم

ولی گریم اوج میگیره😂

اصلا کم کم انقدر داره هاد میشه مشاور لازم میشم🥺💔

احسنت

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دقیقا خواهرم همین حرفو میزنه بهمولی گریم اوج میگیره😂اصلا کم کم انقدر داره هاد میشه مشاور لازم میشم� ...

هرموقع این فکر تو سرت اومد به همین فکر کن که درمان داره مهم اینه حالا هرجوری بشه کم کم از ذهنت بیرون میره 

درد دندون نکشیدی که اینجوری فکر میکنی مثل بعضیا از درد دندون جون میدادی الان خدا روهزار بار شکر میکر ...

نمیدونم بگم متاسفانه یا خوشبختانه

من دندونام درد نداشتن موقع عصب کشی

اصلا وسواسم سر همینه میگم اگه درد نداشت میشد عصبکشی هم نکنم🥺

حتی پوسیده میشه میرسه به عصب ولی دردشو نمیفهمم

واسه همین میگم عصب کشی نمیخواسته😕😕

ولی دکترم میگه ربطی نداره عصب هم درگیر شده بعضیا کانال عصبشون مسدود میشه واسه همین حس نمیکنن ولی دندون پوسیده میشه

احسنت