2777
2789
چند وقتته عزیزم؟

۱۸ هفته . تازه دو روز پیش سونو آنومالی دادم جنسیتش مشخص شد . تو این چندماه بارداری هم یه سری وسایل ریز خریده بودم . مثه لباس نوزادی ، تشک تعویض ، اسباب بازی ، پاپوش . ولی الآن جنسیتشو میدونم دوس دارم تا عید هرچی در توانمون هست هزینه کنیم اتاقشو آماده کنیم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ممنونم . تهرانی شما؟ دنبال یه دکتر خوب که سز اختیاری انجام بده تو تهرانم

رشت هستم . دکتر من از هرکس سزارین اختیاری بخواد یه پولی میگیره نامه میده بیمارستان برای بستری .

۱۸ هفته . تازه دو روز پیش سونو آنومالی دادم جنسیتش مشخص شد . تو این چندماه بارداری هم یه سری وسایل ر ...

انشالله بسلامتی . روزیشو با خودش میاره . منم هنوز نرفتم برا قلبش . هفته دیگه . تازه هفته هفتم فهمیدم باردارم خخخخ

لباس بیمارستان ۱۹ تکه لباس ۵ تکه لباس سایز یک و دو و سه هر کدوم دو دست سرهمی یه دست حوله پتو دور پیچ ...

مرسی عزیزم خیلی خیلی لطف کردی🌹

میگم من ب دو تا بچه قبلیم اصلا پستونک ندادم، کلا خیلی نسبت بهش گارد دارم بیشتر هم ب این خاطر ک شنیدم فرم دندون بچه رو خراب میکنه، ولی برا این یکی دو دلم بخرم یا ن، چون بچه دومم خیلی گریه میکرد و اذیت شدم

منم مثل شمام هفته بعد نوبت سونو دارمبرای شما ان تی جنسیت رو چی تشخیص داده بود؟

ان تی اصلا گفت ما تو هفته ۱۲ حتی حدس خودمونم نمیگیم . منو تو یه حس کنجکاوی نگه داشت تا همین دو روز پیش 😤

ان تی اصلا گفت ما تو هفته ۱۲ حتی حدس خودمونم نمیگیم . منو تو یه حس کنجکاوی نگه داشت تا همین دو روز پ ...

برا منم همینطور

شما علایمتون چی بود و الان جنسیت نینیتون چیه؟

من خودم هم‌ دختر دارم هم پسر، برام فقط سلامتیش مهمه ولی بازم خیلی دوست دارم زودتر بدونم جنسیتش رو

مرسی عزیزم خیلی خیلی لطف کردی🌹میگم من ب دو تا بچه قبلیم اصلا پستونک ندادم، کلا خیلی نسبت بهش گارد د ...

خواهش میکنم گلم 

اگه بگیره که خوبه چون بعضی بچه ها عاشق مکیدن هستن بعد بخوان فقط سینه مادر مک بزنند شکم درد میگیرن ولی پستونک جایگزین بشه خوبه من خیلی ها دیدم خوردن هیچی شون نشده من والا هیچ کدوم بچه هام نگرفتن فقط الکی خریدم 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
برا منم همینطورشما علایمتون چی بود و الان جنسیت نینیتون چیه؟من خودم هم‌ دختر دارم هم پسر، برام فقط س ...

آخی . خدا حفظشون کنه .

چون حالت تهوع شدید داشتم و هنوزم دارم فکر میکردم دختره .ولی پسر بود .

دیگه علایم دیگه ای ندارم ، فقط از شیرینی جات بدم اومده .