2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من با تخت کمد بیشتر از 50 هزینه نمیکنم ک لازم هم نیست

تخت و کمد خیلی گرونه دیگه . حالا از تولیدی هام باید قیمت بگیرم .

وسایل دیگه مثه لباس و کریر و رورئک و ساک و کالسکه وسرویس خواب و سرویس حمام و بهداشتی و یه سری جزئیات دیگه رو با ۲۰، الی ۳۰ میلیون میشه خرید

تخت و کمد خیلی گرونه دیگه . حالا از تولیدی هام باید قیمت بگیرم .وسایل دیگه مثه لباس و کریر و رورئک و ...

تخت کمد حدود 20 تومنه سوال کردم

فقط 23 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تخت کمد حدود 20 تومنه سوال کردم

من دنیا اومد فعلا با گهواره سر میکنم تا بزرگتر شد براش تخت بخرم . امسال چون خونه هم عوض کردیم خالی هستیم ، برای سیسمونی هم هیچی از خانوادم نمیگیرم . بنده خداها چرا باید پول سیسمونی بچه منو بدن آخه .

بلاگرا که از طریق همین نمایش پول در میارن و شغلشونه. در حدی میخوام وسایل بخرم که بچم رفاه نسبی رو حس ...

آره واقعاااا همین طوره 

عزیزم اگه سرویس چوب رو بر نداری 

کالسکه  و کریر برند خوب  و قیمت مناسب خارجی 

تخت کنار مادر  ایرانی

صندلی غذا ایرانی 

شیشه شیر پستونک فلاسک ظرف غذا و ظرف شیر خشک  

جنس خوب

ست ناخن گیر 

وسایل بهداشتی 

لباس 

تشک و و پتو  و آغوشی و ...

حدودا ۳۰-۴۰ تومنی میشه 

من دنیا اومد فعلا با گهواره سر میکنم تا بزرگتر شد براش تخت بخرم . امسال چون خونه هم عوض کردیم خالی ه ...

اشکالی نداره عزیزم ضروریات با 20 تومنم میشه بخری

فقط 23 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40