2777
2789
عنوان

مدت زمان عقدتون چقد طول کشید

166 بازدید | 25 پست

بچه ها میشه همه بگین چندماه عقد بودین؟مشکلاتتون تا چه حد بود تو این دوران؟آخرش چطور رفتین سر خونه زندگیتون؟من توی فاصله چند ماه دوتا از عمو هام فوت شد میترسم خانوادم تا سالگرد عموهام نذارن عروسی بگیرم حتی جهیزیه امم هنوز شروع نکردم بخرم 😭انقد خسته شدم توی این چندماه عقد

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من دوماه . مادرشوهرم همش بهانه میگرفت که پسر عموم مرده پسرعمم مرده تا دوسال نباید عروسی بگیرید مامانم همش میگفت وامتون رو باید بدین ب من خیلی خیلی خانواده دوطرف اذیت میکررن در نهایت با یه ماه عسل ساده بدون جهیزیه و وسایل زیاد اومدیم سر خونه زندگیمون 

فقط 10 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پسر مهربون مامان بی صبرانه منتظر اومدنتم 🤩 بماند به یادگار از هفت ماهگی ۱۴۰۳/۰۹/۲۶

از شبی که رسما ازدواج کردیم‌ رفتیم خونمون 

عروسی هم دوست نداشتم و نگرفتیم 

سال اول مشکلات وحشتناک زیاد .بعد درست شد

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

توی این یک سال میرفتی خونشون بخوابی؟خانواده هاتون چطور بودن؟

عزیزم من اجازه شب خوابیدن اونجارونداشتم تواون یک سال شاید سه چهارشب خوابیدم.معمولا صب میرفتیم بیرون یا خونشون تاشب  برمیگشتم خونمون

همسرم و پسرام همه ی زندگیه من😍
چندماه ک چیزی نیست عزیزم ما یک سال و نیم عقد بودیم قبلش هم ۴ سال با هم رل بودیمبد ب دلت راه نده

اخه مام تقریبا چهار سال و نیم دوست بودیم عید نامزد کردیم شهریور عقد حالا اصلا اوضاعمون خوب نیست مامانم اینا هنوز شروع نکردن جهیزیه بخرن شوهرمم انقد جدی دنبال خونه نیست خسته شدم خودم حتی یه مسافرت ساده هم نمیذارن باهم بریم 

من دوماه . مادرشوهرم همش بهانه میگرفت که پسر عموم مرده پسرعمم مرده تا دوسال نباید عروسی بگیرید مامان ...

سخت نبود براتون که عروسی نگرفتین؟الان پشیمون نیستین؟به نظرم بدترین دوران ممکن دوران عقده نمیدونم بقیه چرا میگن دوران شیرینیه

اخه مام تقریبا چهار سال و نیم دوست بودیم عید نامزد کردیم شهریور عقد حالا اصلا اوضاعمون خوب نیست ماما ...

ی کم آروم باش گلم سخت نگیر ب مرور و کم کم شروع کن ب خریدای کوچیک جهیزیه ات تا خونواده ات و همسرت متوجه شن و ب خودشون بیامد