2777
2789
عنوان

مدت زمان عقدتون چقد طول کشید

| مشاهده متن کامل بحث + 166 بازدید | 25 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سخت نبود براتون که عروسی نگرفتین؟الان پشیمون نیستین؟به نظرم بدترین دوران ممکن دوران عقده نمیدونم بقی ...

هر بار ک عروسی دعوت میشم یه گوشه میشینم و بغض میکنم و آه میکشم فقط 🙂تا اخر عمرم مادرشوهرمو حلال نمیکنم چون حتی چهارتا وسیله نو هم نگرفت برامون همه وسیله های کهنشو به ما داد برا خودش رفت از صفر تا صد همه چیزو نو گرفت بدترین دوران بود برا من از بس که خون دل خوردم و الانم حسرت به دل موندم 

فقط 9 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پسر مهربون مامان بی صبرانه منتظر اومدنتم 🤩 بماند به یادگار از هفت ماهگی ۱۴۰۳/۰۹/۲۶

از شبی که رسما ازدواج کردیم‌ رفتیم خونمون عروسی هم دوست نداشتم و نگرفتیم سال اول مشکلات وحشتناک زیاد ...

منم عروسی زیاد دوست ندارم دلم میخواد در حد یه لباس پوشیدن باشه بعدش پشیمون نشدین که عروسی نگرفتین؟امیدوارم که همیشه پایدار باشین 

منم عروسی زیاد دوست ندارم دلم میخواد در حد یه لباس پوشیدن باشه بعدش پشیمون نشدین که عروسی نگرفتین؟ام ...

نه

از عروسی و حواشیش خوشم نمیاد

همسرم میخواست برام مراسم بگیره 

خودم دوست نداشتم 

صفر تا صد پولِ همه ی مراسم هامو به اضافه ی طلاهاش گرفتم باهاش باغ خریدم 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

عزیزم پایدار باشین خانواده هاتون کمک میکردن؟براشون مهم بود ؟

ن جهازو شوهرم خرید با وام های سرکارش

چون خودم ماشین داشتم اون نداشت

یعنی کنار هم ساختیم من ماشین اوردم اون جهاز

مادر اون ی ریال هم کمک نکرد همش شوهرم

اقایون درخواست دوستی ندن  
منم عروسی زیاد دوست ندارم دلم میخواد در حد یه لباس پوشیدن باشه بعدش پشیمون نشدین که عروسی نگرفتین؟ام ...

منم عروسی نداشتم گلم ونه حتی طلا

حلقمو بعد ۲ ماه خرید

اقایون درخواست دوستی ندن  
بهترین کار

به خدا هیچوقت پشیمون نشدم

سال ۹۲ میتونستم لاکچری ترین و بهترین عروسی رو بگیرم . اما اصلا حوصله ی حواشی و دنبال کاراش افتادن و اینا رو نداشتم . سریع باغ خریدیم و خلاص 

یعنی هیچ مراسمی نگرفتم . هیچی 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan