بچه ها میشه همه بگین چندماه عقد بودین؟مشکلاتتون تا چه حد بود تو این دوران؟آخرش چطور رفتین سر خونه زندگیتون؟من توی فاصله چند ماه دوتا از عمو هام فوت شد میترسم خانوادم تا سالگرد عموهام نذارن عروسی بگیرم حتی جهیزیه امم هنوز شروع نکردم بخرم 😭انقد خسته شدم توی این چندماه عقد
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
سخت نبود براتون که عروسی نگرفتین؟الان پشیمون نیستین؟به نظرم بدترین دوران ممکن دوران عقده نمیدونم بقی ...
هر بار ک عروسی دعوت میشم یه گوشه میشینم و بغض میکنم و آه میکشم فقط 🙂تا اخر عمرم مادرشوهرمو حلال نمیکنم چون حتی چهارتا وسیله نو هم نگرفت برامون همه وسیله های کهنشو به ما داد برا خودش رفت از صفر تا صد همه چیزو نو گرفت بدترین دوران بود برا من از بس که خون دل خوردم و الانم حسرت به دل موندم
فقط 9 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
پسر مهربون مامان بی صبرانه منتظر اومدنتم 🤩 بماند به یادگار از هفت ماهگی ۱۴۰۳/۰۹/۲۶