2777
2789
عنوان

واقعا اگه بینی عملی باشه بیشتر تحویل میگیرن ادمو 😶🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 462 بازدید | 44 پست
بعنی بینی تون رو عمل نکردید ؟؟؟ واقعا یعنی ظاهر بینی تون خوب نیست ؟؟؟

جذابم کرده خواهر😔🤌

نه چون رزمی کارم هی میترکه😅😅😅

بنده یک عدد رزمی کارم هر سوالی درمورد ورزش رزمی داشتین در خدمتم😗😁

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شاید خب بینی ت خوبه

اسی دوستت مشکل اعتماد بنفس داره وفکر می کنه با عمل برطرف شده وگرنه آدم ها همون آدم هان .یه درصدم ممکنه به فرهنگ اون منطقه ربط داشته باشه اینجورچیزا براشون عجیب وتازه باشه 

اسی دوستت مشکل اعتماد بنفس داره وفکر می کنه با عمل برطرف شده وگرنه آدم ها همون آدم هان .یه درصدم ممک ...

نه عزیزم 

ببین دیدی وقتی بینی عمل میشه قیافه شیک و لاکچری میشه 

خب آدما هم تحویل میگیزن

بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️
اتفاقا من برعکسشو شنیدم منم انحراف دارم میخوام یجور عمل کنم مشخص نشه عملیه اصلا نچرال بودن حس بهتری ...

عزیزم این اشتباه رو نکن

منم با این دید عمل کردم اما الان پشیمونم و میخوام نیمه فانتزی ترمیم کنم

میشه گفت اکثریت افرادی که طبیعی عمل کردن رو دیدم مثل من پشیمونن

بینی نیمه فانتزی هماهنگ با بقیه اعضای صورت خیلی ادمو خوشگل میکنه

اما طبیعی صرفا ایراد رو از بین میبرن

عزیزم این اشتباه رو نکنمنم با این دید عمل کردم اما الان پشیمونم و میخوام نیمه فانتزی ترمیم کنممیشه گ ...

منم همه میگن خیلی بینیم به چهرم میاد ولی پیش خودم فکر میکنم اگه دکترم یکم از حالت طبیعی خارج میشد بهتر بود

نه عزیزم ببین دیدی وقتی بینی عمل میشه قیافه شیک و لاکچری میشه خب آدما هم تحویل میگیزن

چه استدلال عجیبی .اتفاقا بینی هایی که فانتزی عمل میشن خیلی خزن .هرچی روبه نچرال بودن زیبا تر بودن 

منم همه میگن خیلی بینیم به چهرم میاد ولی پیش خودم فکر میکنم اگه دکترم یکم از حالت طبیعی خارج میشد به ...

دقیقا منم همیشه به این فکر میکنم

واقعا تو چهره تاثیر داره اگه خیلی به سمت فانتزی بودن نره. الان بینی های نیمه فانتزی متناسب با صورت رو میبینم همش خودمو سرزنش میکنم که چرا انقدر اصرار به طبیعی داشتم🤕 یه مقدار جوگیرم خواهر

فکرمیکردم بینی طبیعی یعنی بهترین😁

دقیقا منم همیشه به این فکر میکنمواقعا تو چهره تاثیر داره اگه خیلی به سمت فانتزی بودن نره. الان بینی ...

من که دکترم فقط طبیعی عمل میکردم حتی اگه میگفتم عروسکی هم باز برام طبیعی درمیاورد😂

من که دکترم فقط طبیعی عمل میکردم حتی اگه میگفتم عروسکی هم باز برام طبیعی درمیاورد😂

ای وای😂😂 پس خوبه عذاب وجدان نداری که خودم کردم اخه من دارم🤣

من تحت تاثیر جو بودم خواهر

دوستام میگفتن طبیعی شیک ترینه

منم تا دم بیهوشی هی اصرااار که توروخدا طبیعی شه

الانم حسرت بینی نیمه فانتزی رو میخورم

ترمیمم جای خوب که ریسک نباشه گرونه خیلی و واقعیتش فعلا در توانم نیست