2777
2789
عنوان

کسانی که بینی عمل کردن لطفا بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 136 بازدید | 43 پست
اره تزریق به بینی که مشکل نداری من از اولم اونطوری که فک کنی مشکل نداشت یعنی یه بینی کوچولو و عروسکی ...

خداروشکر عزیزم که راضی هستی من نه کلا شانس نداشتم بخیه ها رو زود کشید جای بخیه ها باز هست سوراخ بینی هم گرد نکرده حالا اینا رو گفتم میشه بعد توی مطب درست کرد کاش حداقل ورم بخوابه ببینم چه شکلی شدم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

میدونی عزیزم من خودم تهرانم ولی شهرستان عمل کردم واسه همین نتونستم از سه ماه به بعد برم پیشش

اها ولی خیلی مهمه من از بعد عملم تا یک ماه هر هفته پیش دکترم ویزیت میشدم بعد یک ماه ماهی یک بار میرم که هفته دیگه میشه ماه سومم برم تموم تا سه ماه اول خیلی مهمه هاا

اها ولی خیلی مهمه من از بعد عملم تا یک ماه هر هفته پیش دکترم ویزیت میشدم بعد یک ماه ماهی یک بار میرم ...

اره من پشیمون شدم که تهران عمل‌ نکردم حداقل نزدیک بود این استرسا رو نداشتم 

بهتون نگفت تا کی ورم میخوابه؟ اگر همینطور بمونه چی؟

گفت تا ۲ سال صبر کن 

خیلی کمتر شده خداروشکر 

تو‌تاپیک‌هام عکس هست ببین

کاربرقدیمی ، رستا کوچولوام هستم ، یه قنادموفق💪🍰🧁عاشق دنت شکلاتی ام🥲

منم چون ورمم زیاده بینیم فرمش رو از دست داده خیلی استرس دارم واقعا افسرده شدم

خدا کمک کنه درست بشه که واقعا یه حالت عصبی بهم دست داده این شش ماه لذت نبردم از عمل بینی 

خدا کمک کنه درست بشه که واقعا یه حالت عصبی بهم دست داده این شش ماه لذت نبردم از عمل بینی

انشاالله هم ورم شما و هم من زودتر بره 

منم اصلا این ۴ ماهی که عمل کردم حالم خوب نیست از خونه هم بیرون نرفتم 

بینیم تقریبا تغییری نکرده با قبل