2777
2789

منم دوازدهم انسانی عزیزم 

راهکارم اینه که موبه مو بخونی تا برا نهایی ها اذیت نشی الیته اگه نمره خوبی میخوای

و اینکه سلسله مراتب پادشاه ها رو به ترتیب برا خودت بنویس/

چیزای موردی و مهم رو چارتبندی کن/نمونه سوال حتماااا حل کن

موفق باشی💛

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

از اول زیاد بود برای خودم توضیح میدادم تاریخ معاصر همش نکته نکتس

عزیزم حس کن داری داستان میخونی 

راجبش کنجکاو نمیشی 

بعد ریاضی فیزیک تاریخ تنها درسی بود ک با شوق مینشستم ب حرفای معلمم گوش میدادم یادش بخیر 

خدایا پناهم باش جز تو پناهی ندارم ♥♥♥♥♥♥♥تیکر هدفمه 
امتحان کنکور که غصه ندارم تستی اسونع

برای امتحان باید از قبل میخوندی چون درسی که حفظیات زیاد داره..... اشکالی نداره از الان شروع کن بخون امتحانت کیه؟

برای شروع :  هر درس اول روزنامه وار ،  یه دور بخون 

بعد شروع کن حفظ کردن 

اگه وقت داری برای هر درس :  خلاصه کوچیک بنویس 

مثلا نام کتاب یا نام افراد ....بعد نزدیک امتحان اونا رو مرور کن احتمال داره بیاد ....

برای کنکور هم ....فکر نکن چون تستی خیلی آسون ... بعد امتحاناتت 

شروع کن جدی برای کنکور  برنامه ریزی کن بخون ....

اگر خوب بخونی ....ان شاءالله موفق میشی 🌸

** کاربر گرامی اگر امضامو دیدی.🍀                                    و برای شادی و سلامتی و ظهور آقا امام زمان( علیه‌السلام) صلوات فرستادی بگو تا من هم هدیه به شما صلوات بفرستم سپاسگزارم 🌿🦋                                                     اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم.                     اللهم عجل لولیک الفرج بحق امام حسین علیه السلام.  هر  جا که هستی همراه من سه بار بگو صَلَّی اللهُ عَلَیکَ یا اَبا عَبدِالله  )    خوشحال میشم صفحه اول این تاپیک رو مطالعه کنید لینک تاپیک..بزنید رو این متن ..شاید ديدن اين متن اتفاقی نبوده و شما به تاپیک امام زمان علیه السلام دعوت شدید :)
برای امتحان باید از قبل میخوندی چون درسی که حفظیات زیاد داره..... اشکالی نداره از الان شروع کن بخون ...

چیزی که برای درسی مثل تاریخ و جغرافیا مهم .....مرور مداوم 

** کاربر گرامی اگر امضامو دیدی.🍀                                    و برای شادی و سلامتی و ظهور آقا امام زمان( علیه‌السلام) صلوات فرستادی بگو تا من هم هدیه به شما صلوات بفرستم سپاسگزارم 🌿🦋                                                     اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم.                     اللهم عجل لولیک الفرج بحق امام حسین علیه السلام.  هر  جا که هستی همراه من سه بار بگو صَلَّی اللهُ عَلَیکَ یا اَبا عَبدِالله  )    خوشحال میشم صفحه اول این تاپیک رو مطالعه کنید لینک تاپیک..بزنید رو این متن ..شاید ديدن اين متن اتفاقی نبوده و شما به تاپیک امام زمان علیه السلام دعوت شدید :)