2777
2789
عنوان

دلم بچه میخواد دلم برا بچم تنگ شده

| مشاهده متن کامل بحث + 781 بازدید | 60 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب به نظرت متاهل بودم از این خوابا میدیذماین خوابا مختص مجردهاستمتاهل که میره میزاد خب

چقدر بد حرف میزنی یکم آروم باش تو بعنوان یک زن قراره یه بچه بدنیا بیاری و تربیتش کنی همسر داری کنی تااخر عمر که قرار نیست مجرد بمونی 

بعدشم از کجا میدونی متاهلا خواب بچه نمیبینن ؟؟؟ من چهار سال بچه دار نشدم هرشب خواب بچه می‌دیدم با گریه از خواب پامیشدم   دوستم ۹ ساله تو حسرت بچه است   یه دوستم بچش بدنیا اومد تو همون بیمارستان از دستش داد دوسال افسردگی گرفت هرشب خواب بچشو میدید 

قرار نیست چون تجربه نداری بگی متاهلا خواب نمیبینن

حالا دختر بااراده ای هستی برو دنبال کار یه سرمایه بزار یه هنر یاد بگیر درآمد داشته باش من یه دوست دارم مجرده ۲۵ سالشه ناخن کاره با همون کارش حرفه ای شده ماشین خریده ده میلیون براش پول خورده آدم اگه اراده کنه میتونه من بچم مانعم شد نتونستم کارمو ادامه بدم 

رابطه هاتون اگه قابل تعمیره تعمیر کنید تعویض نکنید اون بیرون خیلی اوضاع بدتره     واسه بچه دار شدن یکی از دوستام که واقعاً لیاقت مادرشدن داره دعا کنید 

بابا بیخیال بیست چهارسالته چقدر ناامیدی و غرمیزنیمن بیست و چهار سالم بود عین تو بودمعاااشق بچه عاشق ...

ناامید نیستم

کلا دیگه دلم نمیخواد ازدواج کنم

یکم برگشتم به عقبو نگاه کرذم دیدم از یه زمانی به بعد دیگه از هیچکس من خوشم نمیاد دیگه عاشق نشدم

شاید به خاطر همینم از خاستگارام چندشم میشه

دیگه دلم نمیخواد کسی بیاد توی زندگی چون قدرت تغییر خودمو ندارم دیگه و برا خودم یه پا مرد شدم انقدر کار کرذم و تو خیابون بودم لطافت زنانمو از دست داذم

هرکی ام بیاد نمیپذیرمش و منتظرش نیستم چون قلبم شکسته و با هیچ اتفاقی خوب نمیشه

دلگیز نیستمگفت اقدام کن گفتم اقدامم کنم نمیتونم بزامش چون بعدش دیگه زندم نمیزارن😂قدرت باروری دارم و ...

تو یکی ازجوابات فهمیدم مجردی 😂

خب شوهر کن همش درست مبشه

من پسرم وقتایی که اذیتم میکنه دیگه کلافه میشم 

شوهرم با خنده میگه دیگه میگی من حوصلم سر رفته نی نی میخوام 😂😂😂

من بهش میگم خوبه خوبه اگه تو خودت هم نمیخواستی همچین کاری نمیکردی 😂😂 

بچه هم خوبی داره هم بدی 

مثلا همین امشب پسرم گوشی رو محکم کوبید تو مچ پام من گریه کردم یعنی نفسم قطع شد دیدم پسرم زد زیر گریه درد خودمو یادم رفت پسرمو بغل کردم آرومش کردم بچه انقدر عزیزه که حتی اگه صدمه ای بهت بزنه دلت نمیخواد یه قطره اشک از گوشه چشمش بیاد 

خدا جون شکرت 🥰⁦❤️⁩ حواستو بده به ماهت چراغای شهر ارزش ندارن  
بابا بیخیال بیست چهارسالته چقدر ناامیدی و غرمیزنیمن بیست و چهار سالم بود عین تو بودمعاااشق بچه عاشق ...

شما از کجا میدونی من شرایطم خاص نیست

من نه زیبام نه پدر پولدار دارم نه خودم سیاست دارم نه زبون میریزم

تازه خونمونم پایین شهره با خاستگارای درپیت

تنها ارزوم مستقل شدنه و برا خودمم یه بچه از پرورشگاه میارم که تنها نباشم

تو یکی ازجوابات فهمیدم مجردی 😂خب شوهر کن همش درست مبشهمن پسرم وقتایی که اذیتم میکنه دیگه کلافه میشم ...

چشم الان میرم از بقالی میخرم شوهرم

یه ۵دقیقه بهم فرصت بده تا برم و بیام

چقدر شوهر کردن راحت بود نمیدونستم😂

چشم الان میرم از بقالی میخرم شوهرمیه ۵دقیقه بهم فرصت بده تا برم و بیامچقدر شوهر کردن راحت بود نمیدون ...

اره برو تا دیر نشده 

یادت باشه یک کیلو بیشتر بخر بلاخره لازم میشه 

خدا جون شکرت 🥰⁦❤️⁩ حواستو بده به ماهت چراغای شهر ارزش ندارن  

البته مادرشدن خیلی زیباست و واقعا ادم رو دگرگون میکنه ولی سختیهای خیلی زیادیم داره

من الان سه تا دارم خودم مریضم به شدت اونا هم مریضن 

با سه تا بچه کوچیک خونه ترکیده گلودرد و تب و لرز خودم 

اصلا نمیدونم چکارکنم

تازه شوهرم خوبه معتاد نیست مشکل مالی نداریم و خیلی چیزای دیگه 

ولی خیلی خانواده ها این مشکلاتم هست

خودت را بسپار به خدا بگو خدایا من دوست دارم مادر بشم ولی هرچه تو بخوای من مال خودتم تو دوست داری منو چطوری ببینی من به همون راضیم 

چقدر بد حرف میزنی یکم آروم باش تو بعنوان یک زن قراره یه بچه بدنیا بیاری و تربیتش کنی همسر داری کنی ت ...

اولا که شما از حسرت خواب بچه میبینی من کاملا ناخودآگاه😑چه مقایسه بی ربطی کردی

بعدم من خودم دوشغله هستم و خداروشکر شغلمم موردعلاقمه.راه پول درآورذن و حلال بودنشم برام مهم تر از مقدارشه

بعذم چقدر قضاوتم کردی حالم بد شد😐من فقط خوابمو تعریف کردم نگفتم بیا سرکوفتم بده که

من هم درس میخونم هم کار میکنم از دوست ناخن کارتم خیلی باعرضه ترم فقط از زیرصفر شروع کردم طول میکشه تا خودمو بالا بکشم

البته مادرشدن خیلی زیباست و واقعا ادم رو دگرگون میکنه ولی سختیهای خیلی زیادیم دارهمن الان سه تا دارم ...

عزیزم الان خداهم بخواد من نمیتونم مادر بشم

این دعا برابره با نابود کردن خودم😂دختر مجرد حامله شه خودش زودتر خودشو بکشه بهتره

بعدم الان از سختی هاش گفتی چشم قول میدم نزام