2777
2789

من بیشتر از 10 ساله که به واسطه ازدواج اومدم شهر همسرم و از خونواده خودم خیلی دورم . در حدی که سالی نهایت 2 یا 3 بار همو میبینیم 

اینجا هم خانواده همسرم خیلی بی محبتن و نهایت ماهی یک ساعت همو میبینیم . 

الان به فکر افتادیم که برای زندگی بریم شهر من

اما همش دارم فکر میکنم نکنه اینهمه سختی جابجایی دو شهر و انتقالی خودم و همسرم رو بکشیم و بعد که برم اونجا حس کنم نزدیک خونواده بودن خیلی هم خوشحالی نداره

این یوزر مشترکا توسط دو نفر استفاده میشه.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بستگی ب خانوادت و مدیریت خودت داره 

منم میخواستم برم تهران پیش خانوادم ولی حس کردم برم خیلی زندگیم ب چالش میخوره،غربت رو ترجیح دادم

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                

نه اگه خونوادتو دوست داشته باشی این فکر رو نمیکنی من بجات بودم شوهرم قبول کرده بود با کله میرفتم

گر تو باشی ژلوفن حال مرا خوش نکنی.. چه نیازیست که باشی تو همچین ژلوفن!

برو سرکار، برو باشگاه، هنر یاد بگیر، خودتو سرگرم کن

تو اجتماع باش، برای خودت دوست و رفیق پیدا کن 

سعی کن هر دو سه ماه یکبار بری پیش خانوادت

بعد از ده سال هنوز عادی نشده یعنی؟

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️

انتقال موقت بگیرید    خانه هم شهر خودتان نخرید  اجاره کنید یعنی  چند سال آزمایشی بروید ۱۰۰ درشد خوب بود قطعی اش کنید  ولی چه همسر خوبی اعمال زور نکرده شما حق  انتخاب داری 

احتیاط کنی پشیمان میشوید راه برگشت باشد احترام با دموکراسی ایشان هم هست

وقتی امکانش هست بره چرا نره

گفتنش راحته

وگرنه مشکلات شغلی برای شوهرش هست

جابجایی خونه، اسباب کشی و ...

یه روتین ده ساله بهم میریزه

بنظرم اگه عادت کرده دیگه بمونه

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️