من بیشتر از 10 ساله که به واسطه ازدواج اومدم شهر همسرم و از خونواده خودم خیلی دورم . در حدی که سالی نهایت 2 یا 3 بار همو میبینیم
اینجا هم خانواده همسرم خیلی بی محبتن و نهایت ماهی یک ساعت همو میبینیم .
الان به فکر افتادیم که برای زندگی بریم شهر من
اما همش دارم فکر میکنم نکنه اینهمه سختی جابجایی دو شهر و انتقالی خودم و همسرم رو بکشیم و بعد که برم اونجا حس کنم نزدیک خونواده بودن خیلی هم خوشحالی نداره
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
عزیزم من شاغل و اجتماعی ام و وقتم به شدت پرهکلی هم دوست و رفیق دارم اما خانواده نمیشنبه خانواده م نم ...
آخه اگه بری شهر خودتون مگه چقد پیش خانوادت میری
هر روز؟ تازه میگی شاغلی و وقتت پره
منظورم اینه منطقی فکراتو بکن نه احساسی
شایدم برگشتی و دیدی منطقی نبود فقط بخاطر این مورد
کل خونه و زندگی و شغلو جابجا کنین. همه جوانبو بسنج
یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻♀️
بخدا دوستشون دارم. بخصوص بابام رو. فقط ذهنم درگیر شده و همش میگم چالش تو زندگیم ایجاد نکنم . ولی خب ...
اره احتمالا هنوز اوایل جدایی از خونوادتی کم کم میفهمی خونواده خیلی مهمه تو سختیا و کمک تو بچه داری و اینا این خونواده آدمن که میشه رو کمکشون حساب کرد مخصوصا اگه خونواده شوهر نیان. در کل آدم با خونواده خودشه که راحته پس اگه شرایطشو داری حتما برو که پشیمون میشی
گر تو باشی ژلوفن حال مرا خوش نکنی.. چه نیازیست که باشی تو همچین ژلوفن!