2777
2789

بله چون از نظر فرهنگی  و اعتقادی  هم خودمون و هم خانواده هامون مثل هم هستن و هر چی بیشتر میگذره قدر هم رو بیشتر میدونیم و عشقمون هم بیشتر میشه

هیچ اتفاقی،اتفاقی،اتفاق نمی‌افتد☘️صبر اوج احترام به حکمت خداست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

درستهمنم تو همچین شرایطیمهمه میگن همه اینه دوست داره و ...و میگن مغرور نباش اینقدر بالا نگیر😑

ببین من خونه پدرم همیشه بهترین هارو داشتم

الانم که ازدواج کردم هنوز پدرم خرج منو میده و این خیلی آزارم میده

پدرم وضع مالی خوبی داره و با رضایت میکنه ولی من نمیپسندم

ببین من خونه پدرم همیشه بهترین هارو داشتمالانم که ازدواج کردم هنوز پدرم خرج منو میده و این خیلی آزار ...

دقیقا مثل منی شوهرم عرضه نداره نیازای اولیه منو فراهم کنه همشو باید خانوادم بدن

ببین من خونه پدرم همیشه بهترین هارو داشتمالانم که ازدواج کردم هنوز پدرم خرج منو میده و این خیلی آزار ...

از نظر مالی تفاوت ما اینطوره که وضع مالی خانواده من خیلی خیلی خوبه، اما اون وضع مالی خونوادش عادیه و ساپورتی از اونا نداره

خونه نداره

اما شغل خیلی پر درامدی داره و خیلی هم لارجه

آره من همسرم کارمندههزاربار گفتم به فکر یه شغل آزاد باش تاثیری نداره اصلا

من آرایشگره روزی سه چهار ساعت می‌ره کسی باشه راه میندازه نباشه میاد ور دل من اعصابمو خراب مکنه.چطور میخواد دلم ازش سیاه نشه

از نظر مالی تفاوت ما اینطوره که وضع مالی خانواده من خیلی خیلی خوبه، اما اون وضع مالی خونوادش عادیه و ...

خب من تقریبا مشابهم

با این تفاوت که همسرم خونه داره ولی درامدش پایینه

من آرایشگره روزی سه چهار ساعت می‌ره کسی باشه راه میندازه نباشه میاد ور دل من اعصابمو خراب مکنه.چطور ...

وای مگه کارش خوب نیس که مشتریش کمه

توی شهر ما خیلی خوب درمیارن آرایشگرا

خب من تقریبا مشابهمبا این تفاوت که همسرم خونه داره ولی درامدش پایینه

نمیدونم واقعا 

حالم از شوهر و خواستگاری و اشنایی و .. بهم میخوره

کاش از اول خدا دونفری که باید مال هم باشنو مشخص میکرد لیتقدر اعصاب خوردی نمیکشیدیم، اه

نمیدونم واقعا حالم از شوهر و خواستگاری و اشنایی و .. بهم میخورهکاش از اول خدا دونفری که باید مال هم ...

حداقل خوبه تو میگی درامدش خوبه بگیر لزش برو هر کاری دوست داری بکن

من که دیگه هیچی با نداری باید سر کنم