2777
2789

نه. چون کلا دنیامون باهم فرق داره ازاولم نمیخواستمش.ولی شد. دیگه چیکارکنم قسمت مام همین بود دیگه. 

اللهمَّ العن اولَ ظالم ظلمَ حقَّ محمد و ال محمد و اخِرَ تابِع له علی ذالکَاللهمَّ العنِ العصابةَ التی جاهدتِ الُحسین وَشایعتْ و بایِعتْ و تابِعتْ علی قِتلاللهمَّ العنهم جمیعاًالسلام علیکَ یا ابا عَبداللهِ وَ علی الاَرواح الَّتی حَلت بفنآئِکَ علیکَ مِنیسلامُ الله ابداً ما بَقیتُ وَ بقیَ اللیلُ وَ النهارَوَ لاجعلهُ اللهُ اخرَ العهدِمنی لزیارتکم السلامُ علی الحسین  علی علی بن الحسین وعلی اولاد الحسین

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اوایل بخاطر خانوادش پشیمون بودم ولی کم کم ثابت کرد ک فرق داره باهاشون الان راضیم واقعا

ما که هر جور شده از پس خودمون برمیایم،                            ولی روزای سخت قیمت آدمای دورمونو معلوم میکنه🙃

۷۰ درصد بله 

ته قلبم انگار یه استخر غمه.ماه‌هاست کسی استفاده‌ش نکرده،آبش راکده،روش پر از برگه، شمشادای دورش زرد شدن،گلدونای اطرافش خشک شدن،آبش کم کم داره بو میگیره.نفس عمیق که میکشم یه موج کوچیک روی سطح آب پدیدار میشه ولی انگار نه انگار.خورشید داره غروب میکنه،کلاغها سر صنوبرها دارن گریه میکنن🍂🖤
با اینکه با عشق بود نعع

چرا؟

اللهمَّ العن اولَ ظالم ظلمَ حقَّ محمد و ال محمد و اخِرَ تابِع له علی ذالکَاللهمَّ العنِ العصابةَ التی جاهدتِ الُحسین وَشایعتْ و بایِعتْ و تابِعتْ علی قِتلاللهمَّ العنهم جمیعاًالسلام علیکَ یا ابا عَبداللهِ وَ علی الاَرواح الَّتی حَلت بفنآئِکَ علیکَ مِنیسلامُ الله ابداً ما بَقیتُ وَ بقیَ اللیلُ وَ النهارَوَ لاجعلهُ اللهُ اخرَ العهدِمنی لزیارتکم السلامُ علی الحسین  علی علی بن الحسین وعلی اولاد الحسین

میشه بیشتر توضیح بدین

خب همسرم خیلی تلاش میکنه منو راضی نگه داره

ولی ما خیلی تفاوت فرهنگی داریم عقایدی سطح مالی 

نمیگم‌من بهترم از همه نظرها

میگم متفاوتیم

واین تفاوت آزاردهنده هست

خیر  اصلا

بزور و ناله و گریه از خدا گرفتم  که ایکاش خداوند راه دیگه ای بهم نشون میداد

عین خواهر و برادریم  ۲۰ ساله طلاق عاطفی از هم گرفتیم

بخاطر بی پولی و حرف مردم و بچه ها  دارم زندگی میکنم

توروخدا چیزی رو بزور از خدا نگیرین

خب همسرم خیلی تلاش میکنه منو راضی نگه دارهولی ما خیلی تفاوت فرهنگی داریم عقایدی سطح مالی نمیگم‌من به ...

درسته

منم تو همچین شرایطیم

همه میگن همه اینه دوست داره و ...

و میگن مغرور نباش اینقدر بالا نگیر😑