2777
2789
عنوان

این کنسله کنسله چیه یاد گرفتین😐

| مشاهده متن کامل بحث + 772 بازدید | 44 پست
واقعا؟پس بین خودمون باشه اینو جای دیگه نگیامنم از الان دیگه نفس نمیکشم

کار خوبی میکنی

من خودم سعی میکنم افراد بیشتریو اگاه کنم که اوناهم دیگه نفس نکشن و حالشون بهتر شه

دنبال دختری هستم که سال ۸۷ زمانیکه ۷ ساله بودم دوستم بود بهش میگفتیم فاطمه موقرمزی،،اگه اطلاعاتی ازش دارین ممنون میشم باخبرم کنید🥲

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

افرین خدا خیرت بده😂

خدا تورم خیر بده که باعث پاک موندن ریه هات میشی😇

دنبال دختری هستم که سال ۸۷ زمانیکه ۷ ساله بودم دوستم بود بهش میگفتیم فاطمه موقرمزی،،اگه اطلاعاتی ازش دارین ممنون میشم باخبرم کنید🥲

فکر کنم الان وقتشه بگم این تاپیک هم کنسله  

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

خیلی مزخرفه

موقع گفتنش هرکی یه جوری فاز برمیداره انگار شاهزاده ای چیزیه 

فقط 23 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
(  اگه نیاز داشتین یکی حرفاتونو بشنوه تگم کنید)(تیکر بارداری نیست )  (intj_t)                                                                                                                                                                                   اللّهمَّ‌عَجِّلْ‌لِوَلِیِّڪَ‌الفَرَج🌸

عزیزم آدم با اصالت به خودش اجازه نمیده بگه فلانی کنسله قرار نیست با اون آدم حتما بره ها ولی آدم اصیل می‌دونه که خیلیا حداقل هارو ندارن حداقل توی هام و فضای مجازی نیان دل بشکونن 

یه عده آدم تازه به دوران رسیده که خودشون به هیچی نرسیدن و می‌خوام عقده هارو روی پسر مردم تخلیه کنن