2777
2789
عنوان

چه کارهایی برای زیباییتون کردین و تاثیر زیادی داشته

| مشاهده متن کامل بحث + 6126 بازدید | 224 پست
مثلا فیلر شقیقه خیلی خوب بودلیفت لثهمیکرو ابرو و شیدینگ لب خیلی تغییرم دادعمل بینی که خط اول همشون ب ...

وای تو رو خدا من جمعه میخوام برم شید لب بزنم لب بالام از لب پایینیم کوچکتره 

بگو چه رنگی بزنم قشنگ بشه پوستم سفیده 

دعات می‌کنم ممنون 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم ریزش مو به کمبود ویتامین مربوطه من قبل بارداریم خیییلی ریزش داشت الان که ویتامین دی مولتی واهن ...

من هم آزمای هورمونی دادم هم ازمایش خون مشکلی نداشتم

با این حال هم کلی قرص ویتامین از بیوتین و ویتامین دی و اهن و ... میخورم

حتی پدرشوهرم از استرالیا برام قرص اورد،چقد از انلاین شاپا قرص های اصل تهیه کردم ولی همش مقطعی هست 

هزینش چقد شد

چندسال پیش رفته بودم قبل کرونا۳۸۰یکسال بعدش۸۰۰بعدم دستگاه خریدم

ازسال۹۳پیامارومیخوندم ولی کاربری نداشتم سال۹۸اومدم ولی سال۱۴۰۰تعلیق شدم مگه چی گفتم؟😶‍🌫️🤔خودمم نمیدونم🤷‍♀️حساب قبلیم خواهرلاکپشتهای نینجابودم نمیدونم کسی یادش هست یان
دون دون شذن پوست بعد شیو

مال من دون دونه ولی مثل جوش سر سیاهه 🥲

فروش لباس بچه گانه و زنانه با قیمت عالی.                           https://pooshak-dogholooha.ir                              ممنون میشم از سایتم حمایت کنین ♥️♥️♥️

والا هرکسی پیش ما انجام داده زشت شده چشم رو کوچیک میکنه فاصله ابرو وچشمو نزدیک میکنه کلا عمل بیخودیه ...

دو دلم کردی آخه میگن چون چربی برداشته میشه چشم ها درشت میشن و کشیده تر

میشه واسه خانه دارشدنم یه صلوات از ته دل مهمونم کنید؟