2777
2789

خواهرم حدودا ۱۲ سالشه  چون نیمه دومیه میشه حدودا ۱۲ و نیم ) امسال پریود شده قدش حدودا ۱۶۲ اما متاسفانه خونوادمون این قد رو اصلا قبول ندارن و کوتاه میبیننش بعضی جاها خیلی ناراحت میشه آیا به نظرتون در چند ساله آینده قد میکشه ؟؟ خودتون تجربه بلند شدن قدتون رو بعد پریود داشتید ؟؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره نمیدونم چقدر ولی رشد کردم عزیزم بعد از پریود صفحه ی رشد بسته نمیشه ولی روند رشدش کند میشه حتما بارفیکس کار کنه و بادوم درختی بخوره

و خدایی که در این نزدیکیست  قناد خونگی👩🏻‍🍳
مامانم 155 بابام 170 خودم 165خواهرت حتی 3 سانت هم بلند شه قدش تو جامعه کاملا نرماله

من خودم قدم ۱۷۰ اما چون والیبال میرفتم قدم بلند شد اما مثلا قد پدر و مادر منم تو حدود پدر و مادر شماست اما خواهرم ژیمناستیک کار میکنه و اصلا تاثیری تو بلند شدن قدش نداره 

مگه کجا زندگی میکنین که 162 برای یه دختر 12 ساله کمه؟

برای یه دختر دوازده ساله کم نیست اما برای به نفری که بعدش دیگه رشد نکنه یه مقدار کوتاهه دلیلش کوتاهیش نیست حس میکنه نسبت به فامیل و دور و بریا کوتاهه