2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من مامانم تو ۳۹ سالگی لیسانسشون رو گرفتن فوق دیپلم داشتن . با دوتا بچه یکیش من بودم که سال دهم بودم یکیش هم داداشم که کلاس سوم ابتدایی بود . 

همسایمون هم خانم بود تو چهل سالگی کنکور کارشناسی داد .. بعدش ارشد  . الان پنجاه سالشونه و یک وکیل درجه یک که همه روش حساب باز می کنن 

تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم 
دیر نیست ولی یکم سخته چون ذهن خستست من الان دارم میخونم برا استخدامی واقعا سخته اون شوروحال گذشته ...

منم همش همینو میگم چقدر وقت داشتم و هدر دادم الکی

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 

خواهر شوهر من تقریبا ۵۵سالشه ،باور می‌کنی حقوق میخونه 

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 
الان چندسالتونه؟منم 26 سالمه دوم دبیرستان دیگه ول کردم رشته ام حسابداری بود خیلی دوست دارم بخونم یه ...

برای دیپلمش اصلا سخت نیس 

مدرسه بزرگسال بهت جزوه میده امتحان میدی و اصلا سخت نیس 

دانشگاه رو نمیدونم 😁

اگر با نظرم مخالفی ممنون میشم ریپلای نزنی و بگذری😊
آره به خدا من الان میگم واقعا چقدر تنبل بودم بهترین فرصت داشتم استفاده نکردم به غیر از درس هیچ مشغ ...

من که عمرم کلا هدر دادم نه درس خوب خوندم نه شوهر درست درمون 

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 
من که عمرم کلا هدر دادم نه درس خوب خوندم نه شوهر درست درمون

دقیقا منم

کاربری ترکیده شده سال ٩٥. بیهوده ست مجادله بر سر دیانت یا بی دینی آدمها,کسی که دروغ نمیگوید,مهربان است,از رنج دیگران اندوهگین می شود به مقصد رسیده است,از هر راهی که رفته باشد.