2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیر واسه هیچ سنی برای یاد گیری و اموزش و رسیدن به آرزوها دیر نیست

از یه آدم ۱۰۰ ساله میپرسن بزرگترین حسرتت چیه؟میگه اگه میدونستم تا این سن عمر میکنم ویولن یاد میگرفتم تا الان میتونستم ۶۰ سال بزنم لذت ببرم

پس هیچ وقت دیر نیست

هر زمان همیچین فکری به سرتون زد از این قانون استفاده کنید

شما به طور میانگین ۷۵ سال عمر میکنید، الان ۳۰ سالتونه پس ۴۵ سال وقت دارید، اگر برای خوندن درس و یادگیری اون مهارت حداکثر ۱۰ سال زمان نیاز داشتخ باشید ۳۵ سال دیگه وقت دارید تا از زندگیتون با وجود اون توانمندی جدید استفده کنید

یه زنه بود میگفت ۴۰ میخواستم گیتار یاد بگیرم ... گفتم دیره ... ولی الان ۶۰ سال گذشته از اون موقع و من ۶۰ سال گیتار نزدم

فقط 26 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

دایی وپسرعمه من بعدچهل سال وکیل شدن،زن وبچه هم دارن حتی فکرکنم سنشون ازچهل هم بیشتربود رفتن دانشگاه ...

منم ۳۶ سالمه خیلی دلم میخواد حقوق بخونم ولی میترسم بخاطر سنم

کاربری ترکیده شده سال ٩٥. بیهوده ست مجادله بر سر دیانت یا بی دینی آدمها,کسی که دروغ نمیگوید,مهربان است,از رنج دیگران اندوهگین می شود به مقصد رسیده است,از هر راهی که رفته باشد.

دیر نیست ولی یکم سخته چون ذهن خستست من الان دارم میخونم برا استخدامی واقعا سخته  اون شوروحال گذشته  رو ندارم زودخسته میشم بعضی وقتا کاش برمیگشتم به دوران دبیرستان بیشتر میخوندم ویه رشته ی بهتری قبول میشدم؟؟؟ 

اره سی سالم بود رفتم پرستاری خوندم . الان ارشد پرستاریم.

الان چندسالتونه؟منم 26 سالمه دوم دبیرستان دیگه ول کردم رشته ام حسابداری بود خیلی دوست دارم بخونم یه بچه دارم میترسم نتونم و کم بیارم وسطاش

فقط 37 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر شیش سالگی دخترمِ😘😘😘