2777
2789
عنوان

عشق تو دوران کنکور

61 بازدید | 11 پست

واسه کسی ک پشت کنکوره و چند ماه دیگ کنکور داره بنظرتون تو رابطه رفتن اشتباهه؟ از ی طرف میگم شاید ذهنم درگیر شه از ی طرف خب زندگیم خیلی کسل کننده و ی نواخت شده و احساس میکنم ب ی شور و شوقی نیاز دارم تا ادامه مسیر رو طی کنم.. نظرتون؟؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا ؟

به نظرت چرا داره ؟

منو درگیر کرد

یارو خودش تحصیل کرده بود بهشتی درس میخوند 

دائم شل کن سفت کن کرد

موقع تابستون اعلام نتایج ولم کرد من موندم که با احساساتم بازی شده بود ریزش مو گرفتم معده درد عصبی گرفتم مووان کردم و دوباره خوندم

به نظرت چرا داره ؟منو درگیر کردیارو خودش تحصیل کرده بود بهشتی درس میخوند دائم شل کن سفت کن کردموقع ت ...

حالا نظرت در مورد این چیه 

یه نفر هست که هم من اونو دوست دارم و هم اون منو دوست داره از همه لحاظ ها هم عالی هست و مطابق شرایطی هست که من میخوام تو این چند ماه که مونده به کنکور باهاش عادی باشم ولی بعدش باهاش ازدواج کنم یا اینکه صبر کنم برم دانشگاه شاید مورد بهتری پیدا شد 

هرگز و هرگز تو این چند ماه خودتو درگیر نکن ک حسرتش فقط واست میمونهه

اوهوم،فک کنم خودم باید ی سری هیجانا و چالش ب وجود بیارم و بیشتر طبیعت برم تا سختی مسیر کمتر بشه🥲

حالا نظرت در مورد این چیه یه نفر هست که هم من اونو دوست دارم و هم اون منو دوست داره از همه لحاظ ها ه ...

نمیتونی عادی باشه اصولا اینکه رابطه رو براش جهت قائل نشی و عادی طی کنی خودش داستانه واقعا بیخیال شو

سال کنکور کلی بالا پایین داره استرسش هورموناتو بهم میریزه و چه بسا یه پسر فوق العاده مزخرف برات جذاب جلوه میکنه

بیخیالش شو تو بری تو دانشگاه و محیط کار کلی کیسای بهتر میبینی