2777
2789
عنوان

نمیدونم واقعا با این شوهرم چیکار کنم دیگه

| مشاهده متن کامل بحث + 102527 بازدید | 717 پست
همونجا ک یه چیزی ازش خواسته گفته دیگه گوش نمیکنم زنشو اورده خونش اما بقیه رو اورده ک انگار باز خونه ...

اره درسته

امیدوارم بشه

من ک فقط مشکلشو خوندم اعصابم خورد شد چ برسه خودش ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عجب شوهر بدی . ببین با مادر شوهرت در میون بزار . 

بگو شوهرم باهام رابطه نداره و سرد شده 

یجوری وانمود کن انگار نمیدونی دلیل کارش چیه و همش نگران اینده و بچتی 

بگو تازگیا به جدایی فکر میکنم اما بچم میاد جلو چشمم 

بگو من نخواستم بتون خبر بدم ناراحت نشید اما دارم کم میارم میدونم دلسوزتر از شما و اقاجون کسی نیست شما پدر مادرشین باهاش حرف بزنید ببینید بهش بگید کارش درست نیست من نمیفهمم این کارشو . 

بزار اون دردشو بشون بگه اونام خب نمیگنش برگرد بهش مبگن این رسم زندگیه و بپذیر دیگه

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .
عجب شوهر بدی . ببین با مادر شوهرت در میون بزار . بگو شوهرم باهام رابطه نداره و سرد شده یجوری وانمود ...

عزیزم... 

مادر شوهر یعنی خودش نمیفهمه؟؟؟؟؟؟؟

همچین زنایی خیلیییی عقده ای آن...

اگه باهاش حرف بزنه صدتا جواب دارن..

آخرم گریه زاری میکنن که وای زنت داره بیرونشون میکنه و وای ما خیلی مظلومیت و چقدر خوبی کردیم و‌...‌

اگه مادر خوبی بود دست مادرش رو میگرفت می‌برد...

نصف تقصیرات از اون مادره...

ک اصلا ب فکر زندگی پسرش نیست..‌

مادر باید بچه ش رو سوق بده سمت زندگیش نه که بگه بشین ور دل خودم ....

وای من چقد حرصم گرفته از دست شوهر اسی میخام بگیرم جرش بدم😂😐

بنظرم خاهرگلم برو خونه مامانت تا شوهرت یکم ادم بشه 

اون بچه ننس بدون مادرش خابش نمیبره ک بهش همش زنگ میزنه میگه باید بیایی

یه مثال داریم ک میگه یکی یه دونه یا مسته یا دیونه ( منظور یه پسرداشتن)😅

یه دیالوگی بود تو سریال زخم کاری که میگفت:«بعضی چیزا آخرش شاید خوب نباشه، ولی قشنگه»؛و چه آدمایی که میدونستیم رابطه با اونا، آخرش خوب نیست، ولی حفظشون کردیم چون روز و شبمون با اونا قشنگ بود 🙂

مال بچه ننه بودن نیست برای بچه هم‌نگران نیست احتمال زیاد مشکوک و بی اعتماده حالا یا چیزی شده کاری دیده یا کسی راجبتون چیزی گفته که اینجوریه یا کلا مشکوکه گاهیم خودشون انقدر با اینو اون بودن مجردیشون به زنها کلا بدبینن و گاهیم مرضی و ریشه روانی داره بعضیشونم مثل داییم خوب میشن و بعضی بدتر...

ولی درکل المجموع زندگی اینجوری کار هر کسی نیست خدا کمکت کنه ...

استاتر عزیز 

تو باید به شوهرت به آرامی خواسته ات رو بیان کنی 

که نیاز داری و راحت نیستی 

یک دعایی هست تو نت برای رفتن مهمان مزاحم چند روزی بخون‌و‌مداومت کن اثر داره 

جهت بیرون کردن شخصیکه وارد خانه شما میشه و از وجودش ناراحتیتن یا حضورش باعث دردسره وشما نمیتونین علنا حرفی بزنین آیات ذیل رو بطور آهسته تلاوت کنین به نیت اخراج شخص مورد نظر شما
و بطرف فوت کنین تا از جاش بلند بشه و بره بیرون.

َتذْرُوهُ الرِّيَاحُ وَكَانَ اللَّهُ عَلَى كُلِّ شَيْءٍ مُّقْتَدِرًا
رَبَّنَا اكْشِفْ عَنَّا الْعَذَابَ إِنَّا مُؤْمِنُونَ
يَوْمَئِذٍ يَصْدُرُ النَّاسُ أَشْتَاتًا
انْفِرُواْ خِفَافًا وَثِقَالًا

این چنتا دعا هم هست

پیامبر اکرم (ص) روایت شده است که هر که دعای زیر را سه مرتبه پشت سر هم بخواند و در پایان چهار مرتبه سوره حشر را قرائت کند از شر آن مزاحم در امان خواهد ماند.

“اَعوذُ بِاللهِ السَّمیعِ العَلیم مِنَ الشَّیطانِ اللَّعینِ الرَّجیم

چطور فامیله نزدیکمونو بیرون کنم نمیره پر کنه همه فامیل بگید چجور به شوهرم حالی کنم بزار برن یکم خودم ...

یکم نمک بریز تو کفشش ،خاله من تو کفش هرکی ریخت پاش از اون خونه برید

می دونم حرفم حقه اما شمالایک نکن مرسی😘

اوووف اعصابم خورد شد.  خدا کمکت کنه . ایشالله آرامش به زندگیت برگرده. اگه نتونستی بیرونشون کنی برو خونه مامانت ده روز بمون بعد دیگه به مادر بزرگه محل نده و نرو خونش . به مادر شوهرتم پیام بده دیگه نیا(محترمانه تر)

استارتر کاملا جدی و محترمانه بشین با شوهرت صحبت کن رو خودتم کار کن گریه ات نگیره عزیزم که بدتر سو استفاده کنه همسرت 

بگو اگه مشکل رو حل نکردی مجبور میشم با خانوادم بگم اسیری نیاوردی منو که!

استاتر عزیز تو باید به شوهرت به آرامی خواسته ات رو بیان کنی که نیاز داری و راحت نیستی یک دعایی هست ت ...

من مادرشوهرم هرشب میاد بخونم تاثیر داره تا الان هرکاری کردم اثر نذاشته

می دونم حرفم حقه اما شمالایک نکن مرسی😘