2777
2789
عنوان

نمیدونم واقعا با این شوهرم چیکار کنم دیگه

| مشاهده متن کامل بحث + 107302 بازدید | 731 پست
شاید ببخشید ببخشیدا شرمندم میل به همجنساش اونجاها پیداکرده و دیگه تمایل ل خانم نداره شاید دهنش خورده ...

تمیدونم واقعا معزم داره هنگ میکنه و با هزار تا فکره بیخودی الکی چند بارم گفتم به مادر شوهرم اینجور  شده میگه شاید کافور دادن اونجا بخورن یعنی اثرش تا الان نرفته

خودت کمکم کن🌹

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تمیدونم واقعا معزم داره هنگ میکنه و با هزار تا فکره بیخودی الکی چند بارم گفتم به مادر شوهرم اینجور ...

به همون مادر شوهرت بگو ،با پسرش بشینه حرف بزنه ،به اون ننه بزرگه هم بگه جمع کنه بره

اسی شغل همسرت چیه

ایستادگی درمقابل تمایلات

آذین،ن  هستم،تعلیق شدم،،،اهل دعوا نیستم،مهربان باشیم،،، خدایاروزای آخره ،،،نزار ایمانم به بادبره،،،خدای کن رحم کن بهمون بحق حسین شهیدت
به همون مادر شوهرت بگو ،با پسرش بشینه حرف بزنه ،به اون ننه بزرگه هم بگه جمع کنه بره

اآره شوهره به،حرف استارترنیست

مادرباید آدمش کنه

آذین،ن  هستم،تعلیق شدم،،،اهل دعوا نیستم،مهربان باشیم،،، خدایاروزای آخره ،،،نزار ایمانم به بادبره،،،خدای کن رحم کن بهمون بحق حسین شهیدت
تمیدونم واقعا معزم داره هنگ میکنه و با هزار تا فکره بیخودی الکی چند بارم گفتم به مادر شوهرم اینجور ...

ان شالله که هیچ طوری نیست و خپدشم توشوکه باباشدنشه و خوب بشه 😘😘🙏

فقط 15 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
🌈قبل از اینکه فرزندتو با ادمای دورو برت مقایسه کنی خودتو با ننه باباهاشون مقایسه کن...:)خدایاامیدم اول ب خودت بعدخودت و باز خودت هست 💥خدایا خودت مراقب کوچولوی توی دلم باش💙 ...اللهم صل الا محمد وال محمد ♥️پشت دیوار دلـ❤ـم یه صدای پـ👣ـا میاد
اآره شوهره به،حرف استارترنیستمادرباید آدمش کنه

واوضاع جم کنه

پسره گفت بیاد نره خودش مگه زندگی نداره

ننه بزرگم ببره خونش الکی

بعدچند روز بفرسته خونه خودش

شما با همه حرف میزنی الا اصل کاری

یعنی حاضر نیست دو دقیقه بیاد باهات حرف بزنه

وقتی حاضر نمیشه یه ساعت تنها باشید و میگ دییگ نمیتوام ب حرفت گوش بدم تو نگران نشدی

نترسیدی ک یه طوریشه یه مشکلی هست

بگو باید حرف بزنیم گفت ن بگو منو ببر خونه بابام هروقت دلت زن و زندگی خواست بیا دنبالمون

بگو من زن مادربزرگتم مگ سه ماه باهاش میخوابم

یکی دوبار تو روش بگو چیه مردنگیت مشکل پیدا کرده بهش برمیخوره یا میگ چه دردی داره یا هم ک بلاخره ی طوری میشه

از دعوا و سر و صدا نترس

همه زن و شوهرا دعوا میکنن قهر میکنن

اصلا مهم نیس دو روز دیگ بادشون میره

ولی اینک شوهرت یهو اینقدر سرد بشه بیشتر ترس داره

خدایا برای تک تک لحظه‌ها شکرت🤍