2777
2789
عنوان

نمیدونم واقعا با این شوهرم چیکار کنم دیگه

| مشاهده متن کامل بحث + 109987 بازدید | 737 پست
چند بار گفتم اینارو بهش گفته میریم میریم تا الان که اومدیم ولی چه اومدنی همه رو کشونده اورده

تا ابد که نمیتونن خونه شما بمونن بالخره که باید برن ولی مواظب باش واکنش تندی نشون ندی خشمت که فروکش کنه پشیمون میشی بعدا هم برات بد نشه

به خودت برس یه کمی لودگی کن پیشش تو برو سمتش سری اول دیگه دفعات بعدی خودش میاد خوب میشهمامان‌مامانبز ...

من موندم تو اینکه شوهرم نمیگه پس ما رابطه چرا نداریم این ۳ ماه بزار مامانمو ببرم بزارم خونه خودش

خودت کمکم کن🌹

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

وقتایی که سره کار نمیره تو خونه میشه فقط دوساعت میره باشگاه زود میاد میترسم تو گوشی خیانت کنه چون از ...

براهمین میگم مراقبش باش

فقط 15 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
🌈قبل از اینکه فرزندتو با ادمای دورو برت مقایسه کنی خودتو با ننه باباهاشون مقایسه کن...:)خدایاامیدم اول ب خودت بعدخودت و باز خودت هست 💥خدایا خودت مراقب کوچولوی توی دلم باش💙 ...اللهم صل الا محمد وال محمد ♥️پشت دیوار دلـ❤ـم یه صدای پـ👣ـا میاد
تا ابد که نمیتونن خونه شما بمونن بالخره که باید برن ولی مواظب باش واکنش تندی نشون ندی خشمت که فروکش ...

از همین میترسم دیگه میترسم چیزی بگم که تا آخر اونو بزنه سرم بگه تو این اخلاقو داری

خودت کمکم کن🌹

وقتایی که سره کار نمیره تو خونه میشه فقط دوساعت میره باشگاه زود میاد میترسم تو گوشی خیانت کنه چون از ...

یه قرص خواب اور بریر تا غذای مادربزرگ 😅زمانی که مادر شوهرت نیست یه لباس و آرایش خفنم داشته باش... اگر نیومد شک کن بهش

ܟ߭ܥ⁧⁧⁧ߊ⁧⁧⁧ࡅ࡙ߊ⁧⁧⁧ܝܝ݅ܝܭܝ⁧⁧⁧ࡅߺ߳ࡉ🌱
یه قرص خواب اور بریر تا غذای مادربزرگ 😅زمانی که مادر شوهرت نیست یه لباس و آرایش خفنم داشته باش... ا ...

😅😅

نمیاد اصلا  یعنی واضح  تر از اینکه پیشه اونا میگم بیا بخواب پیشه من ولی نمیاد 

خودت کمکم کن🌹

😅😅نمیاد اصلا یعنی واضح تر از اینکه پیشه اونا میگم بیا بخواب پیشه من ولی نمیاد

باید یکم زرنگ باشی بالاخره یه جوری گوشیشوچک کن... یکم گوشی رو چرب کت خیلللی کم جای رمز شاید روش بیوفته...  ایشالله که چیزی نیست و خیالت راحت میشه

ܟ߭ܥ⁧⁧⁧ߊ⁧⁧⁧ࡅ࡙ߊ⁧⁧⁧ܝܝ݅ܝܭܝ⁧⁧⁧ࡅߺ߳ࡉ🌱

[QUOTE=367625954]دیگه بدتر ! الان ۱۹ سالته یعنی از ۱۵ سالگی! این که دیگه یعنی خیللللی عجولتر امس اولین کنکورم دادم اونم ۴ ماهه حامله بودم 

وقتی ازدواح کردیم هر دومون  کم سنو سال بودیم شوهرم عقلش زیاد میکشه هر چیزی بهترینشو میکنه ولی تو این میخواد منو عذاب  بده

خودت کمکم کن🌹

از همین میترسم دیگه میترسم چیزی بگم که تا آخر اونو بزنه سرم بگه تو این اخلاقو داری

اینو هم یادم رفت بگم ترس استرس نداشته باش کار خوبی کردی که تکلیف زندگیتو مشخص کردی تا آخر عمر که نباید خونه پدر شوهرت میموندین شوهرت بچه ننست با زیرکی و سیاست بکش سمت خودت با محبت ببخشید خرش کن مردا عاشق خر شدنن میخوان یکی سوارشون بشه اوایل ازدواج عادیه که شوهر بچه ننه باشه به مرور زمان خودش میبینه به نفعش نیست دیگه این کار هارو نمیکنه تو فقط صبر کن و احترام بینتون رو نگه دار زیاد جر و بحث نکن خانوادشو وسط نکش مثلا جوری نشون نده که فکر کنه از خانوادش متنفری اوایل ازدواجته این مسائل عادیه پیش میاد ببخشید طولانی شد🫶❤️