2777
2789
عنوان

نمیدونم واقعا با این شوهرم چیکار کنم دیگه

| مشاهده متن کامل بحث + 103034 بازدید | 717 پست

واااااای به ساعته دارم کل تایپینگ و میخونم🫥🫥🫥اوفففف اسیییی اعصابم بهم ریخت منم همین مشکلات و داااااااااااارم🫠🫠ولی تو رابطه باید پرو باشی هی بری سمتش خودتو لوس کنی لوندی‌کنی حتی اگ شده یه ثانیه یجا تنها شدین یواشکی بهش بفهمون دلت رابطه میخاد من با همین کارا مجبور شدم یکم شوهرمو رام کنم

راستی کتاب بخونمدیتیشن کنبرای بچت شعر بخون پادکست گوش بده مطمئنم اوضاعت بهتر میشه 💜

اوک روزی که شوهرم خونه میست سره کاره بچه همش بعلم میشه انگار عروسکم میشه حتی باهاش جوریحرف میزنم انگار ادمه بزرگه درد دل میکنیم 

خودت کمکم کن🌹

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اخه شوهره من اینجوریه فقط پس شوهرایه خواهرام اینجور نیستن یا مردایه دیگه که میشناسمشون از اول میگم ش ...

عزیزم من ۵ سال تو ی حیات ویلایی تو ی اتاق با خانواده ی شوهر زندگی کردم(سرویسها مشترک) این خیلی سخت بود

الانم ۱۶ ساله ساختمون درست کردن هر کدوممون تو ی طبقه زندگی میکنیم.....حساب کن،  ۲۱ ساله در جوار خانواده ی زندگی میکتم....من چه دلی دارم خدایااااا

واااااای به ساعته دارم کل تایپینگ و میخونم🫥🫥🫥اوفففف اسیییی اعصابم بهم ریخت منم همین مشکلات و دااا ...

اخه جلو مامانبزرگش چیکار کنم دوست دارم کلا راحت باشیم  تو خونه نه یه ساعت که روز ببینم زندگی متاهلی با شوهرم چجوریه 

خودت کمکم کن🌹

خب خانوادت اومدن باز مادربزرگه نرفت؟؟؟؟مگه میشه اخه؟؟؟خانوادت همون موقع باید براش قیافه میگرفتن و اخ ...

ما نسبت فامیلی داریم نمیشه که مامادر مینا بزا اخم بکنن از خونه نوش بره بیرون که خودش باید بفهمه 

مادرم چند بار گفته دیگه بزه تنها بموندی ولی نرفته 

خودت کمکم کن🌹