2777
2789

سلام دوستان من توی ۲ ماه و نیم ۳ ماه ۶ کیو لاغر کردم و سردرد دارم هروز تپش قلب دارم رنگ صورتم زرد شده چشام رگاش تا حدودی قرمز شده بلند میشم سرگیجه شدید میگیرم تازه دوروزم هست گلوم درد میکنه و جواب ایدز ازمایشم  هزار بار شکر که منفی بود میگم نکنه دستگاه اشتباه یا ارور داده یا مشکلی پیش اومده حواسشون نبوده یاالکی سر سری یچیزی نوشتن جواب ازمایشم یا دستگاه خراب بوده یا هرچی یعنی میشه ؟ دوستان بنظرتون از سورنگ کثیف هیپاتیت میگیرم یا نه اونم سورن میکروب میکروب میکروب  ؟ هیپاپیت bدرمان داره چند سال میشه زندگی کرد یا c میشه یه راهنمایم کنید بدون ناشتای ازمایش دادم امروز ازمایش دادم دعام کنید منفی بشم چه ندری کنم جواب گو هست که خدا کمکم کنه؟ 🥹😭😭

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سوزن الوده به اینهمه ویروس چجوری خورده به دست تو؟؟

ازمایشم دادی میگی منفی بوده

اگر از نظر اطرافیان هم رنگ پوستت زده

ازمایش چکاب بده ک میگی دادی

داخلش بیلیروبین و اوره اینا هست با انزیم های کبدی

چیزی باشه از اوناست

من تیروید کم کار دارم و چای اره روزی ۳ لیوان میخورم

چایی زیاد و پررنگ مشکل ایجاد میکنه ،نخور عزیزم کمترش کن

و یه آزمایش واسه آهن خونت بده

و واسه کم کاری تیرویید هم دوباره یه دکتر برو خوب میشی اصلا غصه نخور

سوزن الوده به اینهمه ویروس چجوری خورده به دست تو؟؟ازمایشم دادی میگی منفی بودهاگر از نظر اطرافیان هم ...

پدرم معتاد دوستاش معتاد هست مامانم میخواد طلاق بگیره منم میرم دانشگاه ابجیم رفته با خالم زندگی میکنه