2777
2789
چایی زیاد و پررنگ مشکل ایجاد میکنه ،نخور عزیزم کمترش کنو یه آزمایش واسه آهن خونت بدهو واسه کم کاری ت ...

من از بچگی تیروید دارم قرص میخورم تا اخر عمرم باید بخورم درمان نداره لووتین ۵۰ میخورم 

اوم

خب ازمایشت ک منفی بوده نگران چی هستی؟؟

برای زردی صورتت و... ک حساس شدی

به یه دکتر بگو برات چکاب بنویسه

اوره

انزیم های کبدی

و همینطور بیلیروبین 

دیگ اینام اوکی بود

الکی استرس نده

چراکه سیستم ایمنی بدنتو ضعیف میکنی

شما خیلی احتیاج به یه مشاور داری الان

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خب ازمایشت ک منفی بوده نگران چی هستی؟؟برای زردی صورتت و... ک حساس شدیبه یه دکتر بگو برات چکاب بنویسه ...

ایدز چه ربطی به هیپاتیت داره میگن از سورنگ فقط هیپاتیت میاد نگرانم

خب ازمایشت ک منفی بوده نگران چی هستی؟؟برای زردی صورتت و... ک حساس شدیبه یه دکتر بگو برات چکاب بنویسه ...

من رفتم بهداشت برام هیپاتیت bوcنوشت و گفت سالمی تیروید دارم فقط خدارو شکر گفتش هیپاتیت اینجا نمیبینم منم گفتم بنویس نوشت رفتم دادم یعنی میشه مشکل هیپاتیت داشته باشم؟ هیپاتیت یعنی سرطان هست؟ 

ایدز هم خب از سرنگهبگو ازمایش هپاتیت هم بنویسه برو بده

نوشت امروز دادم خیلی استرس دارم اگر خدای نکرده مثبت بشه چیکار کنم چ خاکی بریزم سرم؟ راستی من واکسن هامم زدم خاستم برم دهم زدم نمیدونم دیگ چی بودش زدن بهم

کهش که داری ینی چ؟

ببخشید اشتباه تایپ شد میخواستم بگم ترس 

ایشالله ‌که چیزی نیست ببین این چیزایی که گفتی میتونه از کم خونی تیروئید یا کمبود ویتامینم باشه

آی چیخدی پشمان پشمان گون اولدو اونا دوشمان اوریمده سوز واریدی نه آنام بیلدی نه آتام،🥺🖤
من رفتم بهداشت برام هیپاتیت bوcنوشت و گفت سالمی تیروید دارم فقط خدارو شکر گفتش هیپاتیت اینجا نمیبینم ...

پس یعنی قبلا شما ازمایش هپاتیت رو دادی؟؟؟؟

نه بابا سرطان کجا بود چرا الکی جو میدی دختر

اگر ندادی ازمایشش رو برو بده از این وسواست نجات پیدا کن بعدش دیگ بیخیال شو

استرس داری قشنگ از مدل تاپیک زدن مشخص وسواس فکری داری

والا من انقدر استرس دارم میگم نکنه خانوادم برن بیرون از هرکسی مریضی بگیرن بیارن یا مادرم میره خونه همسایه میشینه میگم خون نریزن تو چایش یا چیزی مریضش کنن یا به ابجیم یا خانوادم سوزن نزنن مثل بیخیالیا رفتار کنن هزار تا فکر دیگ 

من رفتم بهداشت برام هیپاتیت bوcنوشت و گفت سالمی تیروید دارم فقط خدارو شکر گفتش هیپاتیت اینجا نمیبینم ...

هپاتیت یه بیماری دیگس اصلا ربطی به هم ندارن سالم سالمی همون بخاطر تیرویید که لاغر شدی هورمونای بدنت به هم میریزه دارو بخوری خوب میشی