2777
2789
عنوان

حتی به پدرو مادرتون هم اعتماد نکنید🥺🙏🏻

| مشاهده متن کامل بحث + 1129 بازدید | 53 پست
عزیزم متاسفانه من دلمم نمیخواد بلایی سرشون بیاد بیین من چقد احمقم ☹️

گلم احمق نیستی دل رحم هستی ، منم اوایل اینطوری بودم اما دیدم مادرم که از شیطان بدتره هم پولمو خورد هم آبرومو با دروغهاش برد الان چندماهه دارم براش سوره ناس میخونم توی همین نی نی سایت گفتن برای دشمن بخونی تقاص پس میده

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم تو خونه 😔

لطفا اگه پیاممو میبینید ی صلوات برام بفرستید ک از جایی ک مدارک دادم و بهم زنگ بزنن بگن بیا سرکار مشغول شو واز پس کار بربیام

سلام اسمم زینب هستش ۳۵ سالمه وتو جای خیلی کوچیک زندگی میکنم و اینجا دختراشونو زیر ۲۰شوهر میدن و ب چشم پیر زن ۹۹ساله نگام میکنن میشه لطفا ی صلوات مهمونم کنید؟ ؟؟

گلم احمق نیستی دل رحم هستی ، منم اوایل اینطوری بودم اما دیدم مادرم که از شیطان بدتره هم پولمو خورد ه ...

عزیزم همین دل رحم بودن کار دستم داده همه اذیتم میکنن کاش همرو میتونستم بندازم دور 💔

عزیزم همین دل رحم بودن کار دستم داده همه اذیتم میکنن کاش همرو میتونستم بندازم دور 💔

من انداختم دور

یکساله با کل خانوادم قطع رابطه ام

شیرازی نیستم متاسفانه ، اما دیوانه وار عاشق شیرازم ..
میگفتی‌ نفرین مثل شمشیر دوطرفس ناحق باشه میزنه کمر خودش

آره واقعا ، منم با اشک و آه فقط به خدا میگم من از پس این مخلوق تو برنمیام هرچی برای من میخواد برگشتش بزن به خودش

حرف خیلی از شماها حرف دل آبجیهامه..منم زخم خوردم از مادرم....خیلی دلشکستم....

نمیدونم ولی بچه های که تو خونواده های سمی به دنیا میان از همون نوزادی بهشون ظلم میشه و همیشه تو حسرت دوس داشته شدن می مونن تا یکی باهاشون خوبه وا میدن چون تجربه محبتو ندارن 💔

منم تو خونه 😔لطفا اگه پیاممو میبینید ی صلوات برام بفرستید ک از جایی ک مدارک دادم و بهم زنگ بزنن بگن ...

فرستادم ایشالله بری سر کار استقلال خیلی مهم روزای روشن ماهم میان ♥️