2777
2789
عنوان

حتی به پدرو مادرتون هم اعتماد نکنید🥺🙏🏻

| مشاهده متن کامل بحث + 1119 بازدید | 53 پست
اره همون خدا کافیه ولی عزیزم تو احتمالا متاهلی من چون مجردم هر روز حرف میشنوم من متولد ۸۲ ام ☹️خیلی ...

آره گلم‌متاهلم اگه توی یه خونه باهاش بودم الان سکته رو زده بودم اما کل خانواده همسرم موضوعو میدونن و این برام خیلی سخته ، آره شما سنی نداری خدا کمکت کنه 

متاسفانه طمع چشم آدم را میبندهدختران مجرد هم که کار می کنند و پول درمیارن براشون کیسه میدوزنایشالا ...

مالمم برگرده دیگ برام ارزشی نداره راستش بهم میگه من این همه سال بزرگت کردم و خرجت کردم منم بهش گفتم باش ببرش بزار تو مدیون من شی که ن پدری کردی هم پولی ک حق خودم بودو بردی 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

آره گلم‌متاهلم اگه توی یه خونه باهاش بودم الان سکته رو زده بودم اما کل خانواده همسرم موضوعو میدونن و ...

وایییییی بمیرم کاش اونا متوجه نمیشدن خونواده شوهر هر چقدر خوب باشن تعنه میزنن میکوبن تو چش ادم و این خیلی بده خدا پدرمادرای ک بچشونو شرمنده میکنن شرمنده کنه خونواده مردم سر عقد زمینو ویلا هدیه میدن ما حقمونم میخورن🙂

آره ازدواج کردم ..

خوبه نجات پیدا کردی سعی کن به هیشکی نگی محخصوصا به همسرت الان خیلیا تعرض دیدن خیلی از دخترا رفتن تو رابطه ها اشتباه و کلی تجاوز دیدن یا خیلی از خونواده به ناموس خودشونم رحم نکردن تو تنها نیستی این راز تو قلبت دفن کن 

وایییییی بمیرم کاش اونا متوجه نمیشدن خونواده شوهر هر چقدر خوب باشن تعنه میزنن میکوبن تو چش ادم و این ...

خدا نکنه عزیزم دشمنت بمیره، آره متاسفانه با نیش و کنایه هاشون نمک بر زخم دلم میپاشن