2777
2789

من بعضی روزا 1 ساعت ولی اکثرا حوصله ندارم

اخرشبم دلم میگیره و عذاب وجدان میگیرم و با خودم میگم عذاب وجدان بخوره تو سرت ولی خب سر بارداریمم هورمونام بهم ریختن بدتر شدم...

فقط 30 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کی گفته من احساس ندارم؟من هر یکساعت یکبار احساس گشنگی میکنم😌😌کاربری های چلوکباب کوبیده هستم،چلوکباب کوبیده باریحان،چای ماسالا،پفک نمکی و...بقیش رو که یادم نیست رو به باد دادم🥴🥴

شاید باورت نشه از ۱۱صبح تا ۱۱شب در خدمت باسنش هستم 

تنهایی اصلا بلد نیست بازی کنه ۴سالشه 

یکسرههههههه درحال بازی هستم 

ولی ۱۱ تا ۱۲ونیم شب میام تو اتاق فقط براخودممممم

اندوه بزرگی ست زمانیکه نباشی

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منم خیلی خودخوری میکنم بابت این موضوع وقتی نامزد بودم میومدم خونه مادرشوهرم با بچه های جاریم انقدررر بازی می‌کردم همینطور بچه عموم و.....

الان اصلا با بچم بازی نمیکنم خدا من چه مرگمه نمیدونم اصلا حوصله ندارم وقت ندارم کلافم آخرش انقدر عذاب وجدان میگیرم فقط اشک میریزم دلم برا بچم میسوزه همش میگم من اصلا قدرشو نمیدونم

خدایا هیچ کسی رو با عزیزانش امتحان نکن
این دوره زمونه اکثرا از صبح تا شب... کلا همه تایمشون در اختیار بچه ست که به نظرم اشتباهه

یعنی منظورت این نباید باشه؟ 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کی گفته من احساس ندارم؟من هر یکساعت یکبار احساس گشنگی میکنم😌😌کاربری های چلوکباب کوبیده هستم،چلوکباب کوبیده باریحان،چای ماسالا،پفک نمکی و...بقیش رو که یادم نیست رو به باد دادم🥴🥴
شاید باورت نشه از ۱۱صبح تا ۱۱شب در خدمت باسنش هستم تنهایی اصلا بلد نیست بازی کنه ۴سالشه یکسرههههههه ...

پسر منم 4 سالشه

چ بازی هایی میکنید باهم

1
5
10
15
20
25
30
35
40