مراببوس مدیر استارتر عضویت: 1403/07/03 تعداد پست: 1960 عنوان چند تا نشونه از مردی ک زنش دوست نداره چیه 179 بازدید | 34 پست بگید هرچی ب فکرتون میرسه میخونم🥲من احساس میکنم همشو داره البته میدونم دوسم نداره دارم باز دنبال یه نشونه میگردم خودم خودم رو گول میزنم هی دعاکنید وابستگی و علاقم کم بشه ب خودم بیام از دورنگی هایِ مردم خَسته ام ، حَق با تو بود ؛ باده پنهان دَر قبا دارند و قران دَر بغل... 1403/10/19 | 23:18 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
1mrtaylandy عضویت: 1403/10/14 تعداد پست: 308 چه حس مزخرفی هم برا یه خانم هم برا یه آقا زندگی دیگ رد کن داره
مراببوس مدیر استارتر عضویت: 1403/07/03 تعداد پست: 1960 بهونه میگیره از همه چی بهونه گیر نیستبی توجهه خیلی ن نازی میکشه ن توجهه ن غیرتی هیچی خنثی از دورنگی هایِ مردم خَسته ام ، حَق با تو بود ؛ باده پنهان دَر قبا دارند و قران دَر بغل...
مراببوس مدیر استارتر عضویت: 1403/07/03 تعداد پست: 1960 هر ۸ ساعت یه بوس رو انجام نده!🤔 مسخره 😅😑والا ما ماهانه هم بوس نداریم چ برسه ساعتی از دورنگی هایِ مردم خَسته ام ، حَق با تو بود ؛ باده پنهان دَر قبا دارند و قران دَر بغل...
bahardokhthastam عضویت: 1401/09/15 تعداد پست: 838 بهونه گیر نیستبی توجهه خیلی ن نازی میکشه ن توجهه ن غیرتی هیچی خنثی از اول اینجوری بود یا تازگی اینجوری شده ؟
مراببوس مدیر استارتر عضویت: 1403/07/03 تعداد پست: 1960 چه حس مزخرفی هم برا یه خانم هم برا یه آقا زندگی دیگ رد کن داره خیلی سخته خیلیییییدرد داره خستم ن راه پیش ن راه پسالبته خودش بارها گفته چون دلت نشکنه رک نمیگم میترسه اه بکشم مثلا دلش میسوزه از دورنگی هایِ مردم خَسته ام ، حَق با تو بود ؛ باده پنهان دَر قبا دارند و قران دَر بغل...
مراببوس مدیر استارتر عضویت: 1403/07/03 تعداد پست: 1960 از اول اینجوری بود یا تازگی اینجوری شده ؟ ن بعد عقد از دورنگی هایِ مردم خَسته ام ، حَق با تو بود ؛ باده پنهان دَر قبا دارند و قران دَر بغل...
nili34 عضویت: 1398/09/28 تعداد پست: 464 یه نمونه اش اینه وقتی ناراحتت میکنه و میدونه ناراحتی هیچ جوره دلت درنمیاره تولدت تبریک نمیگه چیزی نمیخره سالگرد ازدواجتون تبریک نمیگه از دست پختت تعریف نمیکنه اگه ده روزم خونه نری اهمیتی نمیده باشی یا نباشی
مراببوس مدیر استارتر عضویت: 1403/07/03 تعداد پست: 1960 کتک زدن جلوی بقیه مثل شوهر سابقم وای ن شکرخدا اصلا دست بزن نداره کلا خب از دورنگی هایِ مردم خَسته ام ، حَق با تو بود ؛ باده پنهان دَر قبا دارند و قران دَر بغل...
مراببوس مدیر استارتر عضویت: 1403/07/03 تعداد پست: 1960 یه نمونه اش اینه وقتی ناراحتت میکنه و میدونه ناراحتی هیچ جوره دلت درنمیاره تولدت تبریک نمیگه چیزی نم ... دقیقا زنگم نمیزنه حتما خودم باید زنگ بزنم از دورنگی هایِ مردم خَسته ام ، حَق با تو بود ؛ باده پنهان دَر قبا دارند و قران دَر بغل...