2777
2789

بگید هرچی ب فکرتون میرسه میخونم🥲

من احساس میکنم همشو داره البته میدونم دوسم نداره دارم باز دنبال یه نشونه میگردم خودم خودم رو گول میزنم 

هی دعا‌کنید وابستگی و علاقم کم بشه ب خودم بیام

از دورنگی هایِ مردم خَسته ام ، حَق با تو بود ؛ باده پنهان دَر قبا دارند و قران دَر بغل...

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بهونه میگیره از همه چی

بهونه گیر نیست

بی توجهه 

خیلی ن نازی میکشه ن توجهه ن غیرتی هیچی خنثی

از دورنگی هایِ مردم خَسته ام ، حَق با تو بود ؛ باده پنهان دَر قبا دارند و قران دَر بغل...
هر ۸ ساعت یه بوس رو انجام نده!🤔

مسخره 😅😑

والا ما ماهانه هم بوس نداریم چ برسه ساعتی

چه حس مزخرفی هم برا یه خانم هم برا یه آقا زندگی دیگ رد کن داره

خیلی سخته خیلییییی

درد داره خستم ن راه پیش ن راه پس

البته خودش بارها گفته چون دلت نشکنه رک نمیگم میترسه اه بکشم مثلا دلش میسوزه

یه نمونه اش اینه وقتی ناراحتت میکنه و میدونه ناراحتی هیچ جوره دلت درنمیاره تولدت تبریک نمیگه چیزی نمیخره سالگرد ازدواجتون تبریک نمیگه از دست پختت تعریف نمیکنه اگه ده روزم خونه نری اهمیتی نمیده باشی یا نباشی

یه نمونه اش اینه وقتی ناراحتت میکنه و میدونه ناراحتی هیچ جوره دلت درنمیاره تولدت تبریک نمیگه چیزی نم ...

دقیقا زنگم نمیزنه حتما خودم باید زنگ بزنم