2777
2789
عنوان

هم کلاسیام از وقتی نقطه ضعفمو فهمیدن شروع کردن به اذیت کردنم

| مشاهده متن کامل بحث + 571 بازدید | 29 پست
منم به یکی از دوستام گفتم یه اکیپ مسخرم میکنن میگن پیشمون نشین و اینا یماه بعدش رفت تو اون اکیپه

چقد ک و نی تازه من یکیشون بهم این کارو نکرد دو سه تاشون بودن

کاربری دست دو تا دوست 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تنها راهش زدنه مث سگ بزنش همه پشماشون بریزه 

راستی توی دعوا از موکشیدن شروع نکن چون میبازی و اونم میگیرت کلا گیس کشی میشه و بدرد نمیخوره سعی کن با اولین حرکت یه کاری کنی بیوفته زمین توام بیوفتی روش پارش کنی

Ты не можешь изменить мое мнение⚒️

مقصر خودت من اعتقاد دارم نقطه ضعف ندارم انقدر توی مدرسه با اعتماد بنفس بودم و خودم رو عالی میدونستم ...

میشه خوصوصیاتت رو بگی ؟ مثلا چه رفتاری داشتی یا شخصیتت چجوره محدودیت های ک میزاری چیه ؟ 

حرف زدنت چجوریه 

منم میخوام اعتماد به نفس داسته باشم و خودم دوس داشته باشم اما نمیتونم لطفا رازتو بهم بگو ک چه رفتار ها و حرکت هایی داری ک با اعتماد به نفس محسوب میشی و بقیه سمتت کشش دارن ؟

عاشق چشم هایی بشین که سیره🙃
به موقعش اگه رسید میزنمش

😐

اخه من میمونم از بعضی از راهنمایی ها

اولا تو ی نفری اونا یه لشکر تا سیاه و کبودت نکنن ولت نمیکنن بعدشم این کارو کنی همه نسبت بهت حس بدی میگیرن دیگه نه تنها اون اکیپ کل کلاس باهات چپ میوفتن بعدم میبرنت ی تعهد میدی دفتر و...

میشه خوصوصیاتت رو بگی ؟ مثلا چه رفتاری داشتی یا شخصیتت چجوره محدودیت های ک میزاری چیه ؟ حرف زدنت چجو ...

ببین خودم بهت میگم هر چقدر آدما رو بیشتر سگ حساب کنی 

و برینی بهشون دهنتو قفل نگه داری بهتره

کاربری دست دو تا دوست 
میشه خوصوصیاتت رو بگی ؟ مثلا چه رفتاری داشتی یا شخصیتت چجوره محدودیت های ک میزاری چیه ؟ حرف زدنت چجو ...

من توی برنامه ها شرکت میکردم درسام عالی بودند اما هیچوقت از اون دسته میز اولیا نبودم 

با همه گرم میگرفتم میخندیدم 

مرتب تمیز خوشتیپ بودم 

موقع صحبت کردن حتی اگه خودم مقصر بودم رسا با اعتماد بنفس صحبت می‌کردم 

رازی ندارم گلم تربیت مادرم همیشه اهمیت میزاشت 

ببین خودم بهت میگم هر چقدر آدما رو بیشتر سگ حساب کنی و برینی بهشون دهنتو قفل نگه داری بهتره

ینی در مقابل تیکه انداختنا سکوت. کنم ؟ آخه سکوت ک میکنم بیشتر شخصی‌تم میکوبن 

عاشق چشم هایی بشین که سیره🙃

فیزیکی برخورد کن چرا میخوای خودتو با فحش دادن به زحمت بندازی مثلا کله یکی شون رو همینجوری محکم بکوب به میز جیگرت حال بیاد

در جهانی که مهربانی و خوش قلبی ادم ها را به نشانه ی ابله بودن و سادگی او می گذراند نمی‌شود همچنان انتظار خوب بودن را داشت.