2777
2789
عنوان

خاک تو سرم با این شوهرم چشم بازار کور کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 253 بازدید | 22 پست
همه این کارارو میکنم خودشم میدونه خیلی میخامش

پس دردش چیه؟ 

چارلی چاپلین میگه:آدم خوبــــــــــی باش ولی وقتت روبرای اثباتش به دیگران تلف نکن .... ! رویاهای خودتان را بسازید درغیر این صورت فرد دیگری شما را برای ساختن رویاهایش به کارخواهدگرفت-
محبت نکنرگ‌و‌باید پیدا کنی

ینی چی خب

نقطه ضعفش خانوادشه و احترام بهشون

ک اونم رابطمون بدجور شکر ابه اوناهم منو دوس ندارن

از دورنگی هایِ مردم خَسته ام ، حَق با تو بود ؛ باده پنهان دَر قبا دارند و قران دَر بغل...

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

پس دردش چیه؟

خیلی وابسته ب خانوادس 

ولی باورم نمیشه با جاریمم بحثم میشه حق ب اون میده

مثلا اینطور نیست بگی سرو سری داره با جاری بزرگمم همینه

از دورنگی هایِ مردم خَسته ام ، حَق با تو بود ؛ باده پنهان دَر قبا دارند و قران دَر بغل...
حتی ب دروغ برای خر کردن من هم بهم دلگرمی نمیده

دور از جونت 

اصلا دوستت داره؟ازدواجتون سنتی بوده؟

چارلی چاپلین میگه:آدم خوبــــــــــی باش ولی وقتت روبرای اثباتش به دیگران تلف نکن .... ! رویاهای خودتان را بسازید درغیر این صورت فرد دیگری شما را برای ساختن رویاهایش به کارخواهدگرفت-
دور از جونت اصلا دوستت داره؟ازدواجتون سنتی بوده؟

بله سنتی

ده سال پیش

اوایل دوست داشت الان بخصوص بعد عقد هیچ مهری نداره

بله سنتیده سال پیشاوایل دوست داشت الان بخصوص بعد عقد هیچ مهری نداره

باهاش در مورد اینکه تغییر کرده و توجهی ب شما نداره صحبت کردی؟