2777
2789
عنوان

ترشحات بی رنگ کشدار ینی تخمک آزادشده عایا

| مشاهده متن کامل بحث + 149 بازدید | 30 پست
عیب حرفم چیه؟

تخمک گذاری کاملا علائم داره ، ترشح بی رنگ و کشدار

یکی فقط ترشح داره ، یکی هم ترشح همراه درد

اون ترشحی که عفونته رنگ داره و گاهی بوی بد 

شیرازی نیستم متاسفانه ، اما دیوانه وار عاشق شیرازم ..

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ایشالا خدابخواد

اقدامی؟

خدااا جونم عاااشقتم تو بودی که تو بدترین شرایطم کنارم بودی خودت میدونی دیوونه وار عاااشقتم اسم قشنگتو روی دستم تتو کردم تا وجودتو در خودم بیشتر از همیشه احساس کنم 😘🥰🧡
اره دوهفتس ازوقتی پری تموم شده

منم 3ماهه اقدامم ولی هنوز باردار نشدم 

خدااا جونم عاااشقتم تو بودی که تو بدترین شرایطم کنارم بودی خودت میدونی دیوونه وار عاااشقتم اسم قشنگتو روی دستم تتو کردم تا وجودتو در خودم بیشتر از همیشه احساس کنم 😘🥰🧡
منم ماه دوممه ماه پیش اصلا ازاین ترشحا نداشتم فک کنم تخمک گذاری نداشتم آخه ماه پیش کلا استرس داشتم

استرس خوب نیس کلا بیخیال باش

ایشالله به سلامتی مامان شی

دورت بگردم شمام همینطورعزیزم

مرسی عزیزم ایشالله هردومون این ماه مامان شیم🩵

من دو ماه اقدام کرده بودم نشد

ماه سوم از این قرار بود

روز تخمک گذاریم، ترشحاتم از همه روزا بیشتر و کشدار تر بود

بعد زیر دلمم درد حس میکردم

و اینکه روز وسط سیکلمم بود

پس فهمیدم امروز تخمک گذاریمه...

ظهر و شبش  اقدام کردم

و خدا خواست باردار شدم😊

فقط 28 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مبارک باشه عزیزم چقدعالی

مرسی گلم روزی شما ایشالله بزودی خوشحال بشی💙 اینم بگم که ماه اول و دوم استرس داشتم ولی ماه سوم کلا بیخیالی طی کردم گفتم شد شد نشد نشد😅

فقط 28 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40