2777
2789
عنوان

ازدواج با راه دور❗

71 بازدید | 14 پست

با یه آقایی تو مجازی به قصد آشنایی برای ازدواج صحبت کردیم و خب از ملاکامون گفتیم و فهمیدیم که تا اینجای کار عقاید و تفکراتمون خیلی شبیه همه.. 

ولی مسئله اینجاست که فاصله جغرافیاییمون زیاده.. حدود ۱۳_۱۴ ساعت

ایشون میگن درسته چالشایی ایجاد میشه ولی این موضوع حل شدنیه.. 

و اینکه اصرار به آشنایی حضوری دارن

اما من گفتم فعلا فرصت میخوام برای فکر کردن. 

خواستم بدونم نظر شما درمورد ازدواج با راه دور چیه؟

خودتون تجربه ای دارین؟ 

عاشق خودت باش❤

به نظرم همشهری بهتره چون میتونی بشناسیش خوب و تحقیق کنی

نیل هستم🥹💙دختر شمالی✌🏻و سبز خواهی شد؛ با باریکه کوچکی از نور🫠🌼 وقتی میسپاری به خدا؛ قشنگتر پیش میره🌻سوالی درباره زبان اینگلیسی دارید‌ میتونم بهتون کمک کنم🩵🦋مهربون باش،زندگی آینه است🫵🏻🪞اعتماد بر خدا محکم‌ترین امید من است🩷🤝🏻کمتر بترس،بیشتر امیدوار باش🦋 عادت های مثبت در زندگیت ایجاد کن🧸🪄خودت رو اولویت قرار بده و برای ارامشت تلاش کن🧘🏻‍♀️🌾خوشگل‌ترین اتفاق دنیا اینه که وقتی داره بارون میاد و داری نارنگی پوست می‌کنی،میبینی نارنگیت یه نی‌ نی کوچولو تو شکمش داره.

ببین توروقران بزارش کنار خواهرانه دارم بت میگم

تاپیک منو بخون ببین عاقبت خوشی نداره گول نخور

منم‌اول بهم اینارو میگفتن گوش نمیکردم الان دارم زجررررر میکشمممم😭😭😭

امضا بلد نبودم اثر انگشت زدم🙄😒دستم به دامنت لایک نکن لااایک نکنننننننن😡کاربری دست ۳ نفره تاپیکارو دیدین تعجب نکنید☺😂

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

فدات شم شوهر من دو کوچه فاصله داره با ما ، کلی متفاوت هستیم

از راه دور خیلی ریسکه 

نمیگم خوب نمیشه ، ولی ریسکع باید خیلی خیلی بشناسید همو

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

ببین توروقران بزارش کنار خواهرانه دارم بت میگمتاپیک منو بخون ببین عاقبت خوشی نداره گول نخورمنم‌اول ب ...

عزیزممم😥 انشاالله اوضاعت خیلی زود بهتره شه

یعنی شما میگی این آقا قصدش ازدواج نیست؟ و داره دروغ میگه؟ 

عاشق خودت باش❤
اره منو شوهرم مجازی اشنا شدیمحدود 15 ساعت فاصله داشتیماما ازدواج کردیم به اصرار ایشون و الان تو شهر ...

شما برای مراسمات و اینا مشکل نداشتین؟  سخت نبود براتون؟ 

عاشق خودت باش❤
ایشونم میگن محل زندگی رو دختر خانوم تعیین میکنه..

خب ماهم توی عقدنامه قید کردیم که منو شهر دیگه ای نبره، 

ولی بدیش اینه نمیتونی بگی بالاچشمت ابروئه، همش مظلوم بازی در میاره من غریبم

لایکم نکن لطفا🙏
عزیزممم😥 انشاالله اوضاعت خیلی زود بهتره شهیعنی شما میگی این آقا قصدش ازدواج نیست؟ و داره دروغ میگه؟

قربونت برم

نمیدونم ولی توروخدا روح خودتو اعصاب و روان خودتو نزار واسه کسی هرکس بخوادت میاد خاستگاریت همین و بس با چیزای دیگ خودتو گول نزن وگرنه خدایی نکرده عاقبتت میشه مثل من

تازه مال من انقد ادعای عاشقی داشت و شد این 

الویت زندگیت خودت باشه

کسی ک بخوادت میاد خاستگاری

راه دورم بدرد نمیخوره

ایشالا تصمیم درست رو بگیری

امضا بلد نبودم اثر انگشت زدم🙄😒دستم به دامنت لایک نکن لااایک نکنننننننن😡کاربری دست ۳ نفره تاپیکارو دیدین تعجب نکنید☺😂