2777
2789
عنوان

خواهر شوهرم بهم سگ محلی می‌کرد دلیلشو فهمیدم شاخم در اومد

| مشاهده متن کامل بحث + 530 بازدید | 28 پست
من فوقش ماهی یکبار برم یه ناهار یا شام بمونم بعدشم چرا باید از من توقع داشته باشه به عنوان یه مهمان ...

حرمت و احترام متاقبله

سال ها به دنبال کسی خواهی گشت تا تو را از خودت نجات بدهد و بعد ها خواهی فهمید آن نفر تنها خودت خواهی بود❤️‍🩹

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من فوقش ماهی یکبار برم یه ناهار یا شام بمونم بعدشم چرا باید از من توقع داشته باشه به عنوان یه مهمان ...

آهان اینو بگو پس حق دارن بنده خدا ازونا که منتظری دنبال آتو پسرشونو بندازی به جونشون قطع رابطه کنی

عزیزم قطع ارتباط برای چی؟؟

این موضوع رو هضم کن که خانواده همسر با خانواده خودت خیلی فرق دارن و اونجا باید همراه بابقیه کارها رو بکنی،مادرهمسرم همیشه یک مثال ترکی میزد که میگفت حتی  خوردن هم زحمت داره..مادرهمسرتون احترام نگه داشتن وگرنه خودتون توی این یکساله باید متوجه میشدید که به صاحبخونه باید کمک کرد..

همیشه برای ماندن دلیل هست..وبرای رفتن بهانه..
آهان اینو بگو پس حق دارن بنده خدا ازونا که منتظری دنبال آتو پسرشونو بندازی به جونشون قطع رابطه کنی

اصلا از اونایی نیستم که دنبال بهانه واسه قطع ارتباط باشم ولی وقتی میری خونه یکی دخترشون که تقریبا هم سن من هست بی احترامی میکنه باید چیکار کنم به نظر شما؟ 

انسان های بزرگ از خودشان توقع دارند انسان های کوچک از دیگران

آره نرو لطفا

مگه اونا خدمتکار شما هستن بری بخوری برگردی؟ 

زنی را می شناسم من که شعرش بوی غم دارد ولی می خندد و گويد که دنيا پيچ و خم داردزنی با تار تنهايی لباس تور می بافد زنی در کنج تاريکی نماز نور می خواند

خب به عنوان مهمان هم که بری بازم اندازه یه سفره پهن کردن یا شستن دو تا لیوان که به جایی برنمیخوره 

سر اینجور مسائل واقعا انقد راحت قطع ارتباط میکنین؟

خب اونجا رو هم مثل خونه خودتون بدون فکر کن داری به مادر خودت کمک می‌کنی 

گَر نباشد رنگِ رویا به چه دِل باید سِپرد :) ️ 
آره نرو لطفامگه اونا خدمتکار شما هستن بری بخوری برگردی؟

بحث خوردن نیست بحث احترامه مگه من کلا چقدر میرم اونجا که انتظار ظرف شستن از من دارن؟ 

میتونست مث آدم بشینه با من حرف بزنه به جای اینجور بی احترامی 

انسان های بزرگ از خودشان توقع دارند انسان های کوچک از دیگران

متأسفانه باید بگم حالا حالا ها داری از خار شوهر بکشی

من که ده ساله زجر میکشم 

تازه شوهرمم پشت اونه  اینجاست که داغون میشی

ولی خدا صبرشو داده بهم

مردم دو دستن از هر دودسته دوری کنید  😏⁦✌️⁩
بحث خوردن نیست بحث احترامه مگه من کلا چقدر میرم اونجا که انتظار ظرف شستن از من دارن؟ میتونست مث آدم ...

عزیزم من به شخصه هرجا برم حتما بشقاب خودم ‌ و اعضای خانواده ام رو میبرم کمک می‌کنم چه اشکالی داره ؟؟