2777
2789
عنوان

تجربه من از تب چهل درجه بچم

63 بازدید | 7 پست

بدون هیچ علائمی از بیماری فقط تب میکرد که براش شیاف میذاشتم

امروز بردیمش دکتر

دکتر گفت این یه آنفولانزای جدیده

هیییچ علائمی نداره فقط تب بالا

که هر ۶ ساعت شربت بروفن داد

گفت بعد ۳ روز قطع میشه

لطفا اگر بچهاتون بدون علائم بی دلیل تب کردن هر ۶ ساعت بروفن بدید الکی نرید دکتر خیییلی آلودگی داره چندتا بچه خیلی مریض و بدحال اونجا بودن من از اونا میترسیدم😷

البته اگر مطمئن بودید که بچتون مشکل دیگه ای نداره مثل درد و عفونت و بیحالی و...

دخترم دنیاست🥰پسرم نیماست😍خدایا شکرت برای داشتنشون

الان منم از 39رسوندم به37.5البته پیش دبستانیشون همه درگیرندبنظرتون ویروس جدیده؟پنج سال و شش ماهشه

آره مطمئنم چون دکتر گفت بچه شما اولیش نیست خیلی زیاد شده همینطور ادامه بده نهایتا ۳ روزه بعد قطع میشه

فقط شربت بروفن بده نذار بره بالا بعد بدی چه تب داشت چه نداشت هر ۶ساعت بده اگر پایین نیومد شیاف دیکنوفناک ۵۰ بذار دکتر بمن داد

البته بچه من ۲و نیم سالشه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سه ساعت درگیر تبش بودم سخت پایین اومد،بنظرتون شب تو خواب بالا میره؟

نا ندارم بیدار بمونم

این سه ماه که رفته پیش دبستانی این ششمین باره تب می‌کنه

ماهی دوبار هر بار هم ی هفته

خدایا چنان کن سرانجام کار /تو خشنود باشی و ما رستگار

سه ساعت درگیر تبش بودم سخت پایین اومد،بنظرتون شب تو خواب بالا میره؟نا ندارم بیدار بمونماین سه ماه که ...

اتفاقا دکتر گفت شب احتمال تب بیشتره

جای خوابشو خنک کن لباساشو کم کن

سه ساعت درگیر تبش بودم سخت پایین اومد،بنظرتون شب تو خواب بالا میره؟نا ندارم بیدار بمونماین سه ماه که ...

منکه یه بچه ۴ ماهه هم دارم چی بگم