2777
2789
راهکارای طلاق ندهیا یکی گفت شوهرم فلان کرد نگو وااااای من باشم میندازمش جلو سگ چجوری تحملش میکنینگو ...

زین پس هر گاه این نظرات را دیدیم یک عدد کودک را تصور می کنیییییم 😁

❌️❌️❌️ لایک نکن لطفا ❌️❌️❌️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

زین پس هر گاه این نظرات را دیدیم یک عدد کودک را تصور می کنیییییم 😁

دقیقا ماهم مجرد بودیم و زیرِ ۱۷_۱۸ سال بودیم یه قمپزایی در میکردیم بیا و ببین.

اره شوهر کنم رو نمیدم،دست روم بلند کنه دستشو خورد میکنم،بهم بگه کار کن بیرونش میکنم و‌.....هزارتا ازین کارا.

شوهر کردیم شدیم مث موش😂😂😂😂

فقط روداریمون برا خانوادمون بود

خدای مهربونم سیپورت
هیچ وقت از این حرفا نزدم و کاملا مخالفشونم 🥲ازین حرفا ک گفتید هم متنفرم ولی دیدم کسایی رو که من و ه ...

آره خب به سن نیست واقعا

اما تاپیک این دختره بدجور منو دچار تضاد کرد که عه من برای چی اینجام این برا چی 🤐

دقیقا ماهم مجرد بودیم و زیرِ ۱۷_۱۸ سال بودیم یه قمپزایی در میکردیم بیا و ببین.اره شوهر کنم رو نمیدم، ...

هر وقت مامانم چیزیو بهم میگفت پررو پررو میگفتم نه من فرق دارم و تو منفی بافی و ...

یه روز گفت باشه تو زن باش و بهتر زندگی کن😁

آره خب به سن نیست واقعااما تاپیک این دختره بدجور منو دچار تضاد کرد که عه من برای چی اینجام این برا چ ...

بعضیا واقعا تقصیر خانواده هاشونه و گناه دارن

از الان وارد این فضا میشن🥲نه تنها فضای نی نی سایت بلکه خود گوشی و اینترنت و.. خیلی ادعاشون میشه ولی خیلی گناه دارن

من خودم به لطف خانواده😂 زود وارد این فضاها شدم، انقدر دیدم و خوندم بعضی وقتا میبینم من از مامانم یا ادمای بزرگتر از خودم راجب هرچیزی اطلاعات بیشتری دارم 😂😂

!وَ لَسَوْفَ يُعْطِيكَ رَبُّكَ فَتَرْضَیٰ  و خدا به‌‌ زودی به‌ تو‌ چیزی می‌بخشد که‌ راضی‌ میشوی..سوره ضحی / آیه۵.یکم فکر کن بهش...❤
بعضیا واقعا تقصیر خانواده هاشونه و گناه دارناز الان وارد این فضا میشن🥲نه تنها فضای نی نی سایت بلکه ...

نسل سردرگمی هستید با حجم سرسام‌آوری از داده طرفید و البته تردیدهای بسیار

خدا کمکتون کنه

نسل سردرگمی هستید با حجم سرسام‌آوری از داده طرفید و البته تردیدهای بسیارخدا کمکتون کنه

بله واقعا

من بعضی وقتا واقعا میترسم از خودم😂بقیه فکر میکنن ما هنوز بچه ایم هیچی نمیفهمیم و این حرفا ولی واقعا من و کسایی که مثل منن خیلی فشار رومونه 

بله انشاالله خدا بخیر کنه

!وَ لَسَوْفَ يُعْطِيكَ رَبُّكَ فَتَرْضَیٰ  و خدا به‌‌ زودی به‌ تو‌ چیزی می‌بخشد که‌ راضی‌ میشوی..سوره ضحی / آیه۵.یکم فکر کن بهش...❤
بله واقعامن بعضی وقتا واقعا میترسم از خودم😂بقیه فکر میکنن ما هنوز بچه ایم هیچی نمیفهمیم و این حرفا ...

منم زیاد می‌فهمیدم اما حرف نمیزدم . خوب نیس😣

منم زیاد می‌فهمیدم اما حرف نمیزدم . خوب نیس😣

اره اصلا خوب نیست

البته اینکه ادم اطلاعات زیاد داشته باشه خیلی خوبه

اره اصلا خوب نیستالبته اینکه ادم اطلاعات زیاد داشته باشه خیلی خوبه

بخدا اطلاعات الان زیادی متنوع هستند ذهن ما شده سطل آشغال اطلاعات ناخواسته که تا اون دایره قرمز دور استوری رو نزنیم نمی‌دونیم قراره چه محتوایی بره توی روح و روانمون ... آیا قتله تجاوزه اعتراضه چیه

بخدا اطلاعات الان زیادی متنوع هستند ذهن ما شده سطل آشغال اطلاعات ناخواسته که تا اون دایره قرمز دور ا ...

خب دیگه.. باید یاد بگیریم از اطلاعات درست استفاده کنیم

هرچیزی که مغزمون بهش نیاز داره و خودمون میخوایم رو وارد ذهنمون کنیم نه اونچه بقیه میخوان

اگه اینو حل کنیم اطلاعات خیلی مفید میشن برامون

خب دیگه.. باید یاد بگیریم از اطلاعات درست استفاده کنیمهرچیزی که مغزمون بهش نیاز داره و خودمون میخوای ...

بله درسته هوشمند بودن لازمه😘

نه قربونت ما پیریم شما بمون ما میریم😁😁😁

😂😂😂😂

سلام✋این کاربری دست دو نفره❤یکی کاربرا تصمیم گرفته تا 25سالگی ازدواج نکنه شاید سوال شه خب به ماچه چرا باید اینو امضات بذاری اجیِ من اینو واسه خودم گذاشتم هوایی نشم🫠